Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy zdecydować się na trzecie dziecko.

Polecane posty

Gość gość
Z moich podatkow finansowane sa 500 + I wszelakie zasilki z opieki spolecznej!

Gość gość
Przy tak małych dzieciach 3cie dziecko to szaleństwo. Zrób coś kobieto dla siebie ą nie najlepsze lata życia w pieluchach będziesz siedzieć. Dzieci dorosna pójdą w świat i nikt nie doceni poświęconych lat. Do tego będziesz do końca życia na nie charować.

Gość gość
Do 8.31 Jak nie było 500+ to też ujadaly tu jak wściekłe suki.

Gość gość
8:31, a powiedz, duze te podatki placisz? Bo zauwazylam, ze o podatkach non stop nawijaja te osoby, ktore placa tak malo, ze nawet psa bys za to nie utrzymal, o finansowaniu 500+ nie wspominajac:)

Gość gość
dziś Z moich podatkow finansowane sa 500 + I wszelakie zasilki z opieki spolecznej! Zgłoś x no i...? co w związku z tym? Nie chcesz by twoje podatki szły tylko na moje dziecko to sobie urodź swoje...no albo się zwolnij z pracy, kto ci każe pracować? Piszesz tak choćbyś tylko ty odprowadzala podatki

Gość gość
Autorka pewnie już dawno zdecydowała ale jeśli ktoś ma podobny dylemat to radzę nie czekać. Mam dwoje dzieci i myśleliśmy o trzecim ale na myślenie się skończyło bo starsze mają już 6 i 8 lat więc trzecie byłoby takim jedynakiem , któremu trzeba poświęcać wiele uwagi kosztem starszaków . Lepiej szybko zmajstrować trójkę żeby dzieci mogły się razem bawić, mieć wspolnych znajomych i zainteresowania. Poza tym człowiek szybko staje się wygodny , nie chce się wracać do nie przesłanych nocy itd. Najlepiej chyba wpaść, mniej myślenia:) Co do podatkow- my płacimy 100 000 dochodowego , a nikomu dzieci nie żałujemy.

Gość gość
do gość dziś - a ja chcę małpo aby moje podatki szły na leczenie chorych osób, ty małpo jesteś zdrowa to zapieprzaj na swoj****chory jak je sobie naklepałaś.

Gość gość
10.02 A ja bym chciała żeby w ogóle nie odciągali mi podatku, ale mieć emeryture i co.....chcieć to sobie możesz.