Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu chciałbym z tobą zamieszkać i żyć na

Polecane posty

Gość gość

tzw,kocią łapę,chyba,że będziesz chciała mały ślub cywilny,bo kościelnego już nie możesz

Gość gość
Dam księdzu w łape to unieważni mój pierwszy..a zresztą w sumie możemy być po cywilnym,miłosc nas łączy nie papierek

Gość gość
to załatwiaj,mam nadzieję,że coś będzie i to sensownego,nie skończy się tylko na pisaniu

Gość gość
No to Ty jestes facetem nie ja wiec sie zachowaj jak męzczyzna i mi sie oświadcz

Gość gość
Madzia wie,że najpierw musimy się poznać,ale jak będzie trzeba to ci się oświadczę

Gość gość
Ale wiesz co? Czasem mm wrażenie, że Ty mnie zwyczajnie nie chcesz. Piszesz coś często o toksycznych relacjach...Tak jakbyś się do mnie zmuszał. Nie chcę tak....:o

Gość gość
piszę o toksycznych relacjach bo nie byłyby na moje zdrowie psychiczne,a Madzia jest chyba przeciwieństwem toksycznej osoby

Gość gość
a może jest tak, że dla Ciebie każda kobieta, która wymaga czegokolwiek od mężczyzny jest toksyczna.... bo niby dlaczego do tej pory się jeszcze nie ożeniłeś

Gość gość
ożenił się i ma szczęsliwą rodzinkę

Gość gość
nie ożeniłem się bo może się nie nadaję do tego,z różnych przyczyn,od wrodzonych po dziwną sytuację,a może nadawałbym się do tego tylko z w miarę odpowiednią,ja mam naprawdę mam traumę po mojej dziwnej ( nie złej )rodzinności założonej z desperacji kogoś kto nie powinien nawet dostać szansy na jedną randkę,nie wnikam w czyjeś decyzję,ale takie coś nie dla mnie

Gość gość
18.56 jestem w szoku tonie możliwe to świetny projekt skrojony na miarę gratulacje fantazji

Gość gość
to jest moje życie stety bo mogło być gorzej,niestety bo mogło być ow wiele lepiej

Gość gość
ten toksyczny kręciek w głowie mnie wykańcza,gdybym wiedział,że jest mi zle,nie mam żadnych atutów,to bym odleciał w swój świat,znalazł sobie zainteresowania,pogodził się z samotnością,a moje życie nie jest złe,jest dziwne,w jakimś zawieszeniu,nie wyobrażałbym sobie takiego życia w mojej własnej rodzinie,chociaż do jakiegoś stopnia do zołzowatej nawet bym się dostosował,ale nie jakieś dziwnej,co ona chce

Gość gość
kiedy cie zamykaja w psychiatryku?nie pisze tego zlosliwie ale niepotrzebnie wypuscili cie tak szybko