Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój 18 letni brat przeżywa pierwszą fascynację dziewczyną. Jak pomóc?

Polecane posty

Gość gość

Jest dość skryty i niechętnie mówi, a jeśli już to ogólnikami i nie za wiele. Nie wiem jak do niego dotrzeć i wyciągnąć informacje żeby mu pomóc. Trochę się martwię. Zauroczył się taką Martą 3 lata temu. Rozmawiali raz. Z tego co wiem od siostry mojej przyjaciółki, która chodzi z nimi do klasy, on nie wyszedł z żadną inicjatywą w jej kierunku. Gapił się na nią całymi dniami aż ta go ochrzaniła więc oficjalnie przestał ,zerka z ukrycia.Od 3 lat jej unika, choć są w 1 klasie. Niestety ta fascynacja nie przeszła mu, upodabnia swoje życie do jej życia, przejął jej charakter,sposób mówienia, wszystko. wszelkie dziewczyny z którymi wchodzi w związek upodabnia do tej dziewczyny itp. Widziałam, że ma jej zdjecia na telefonie. Jak go podejść? Nigdy nie przeżywałam takiej fascynacji nikim, jakieś zauroczenia owszem, ale nie wiem co to znaczy aż tak sie kims fascynowac. Nie wiem czy ta fascynacja jest platoniczna czy moze ma podtekst seksualny.. bo jesli to pierwsze, to tlumaczylby brak inicjatywy do niej.. a jesli drugie..nie wiem, ona nie jest gwiazdą, a on też nigdy nie był bardzo nieśmiały. Może troszkę ale bez przesady. Dziewczyny też juz miał. Poradzicie?

Gość gość
Jak nudne to nie czytaj. Temat jest skierowany do osób, które mają coś w głowie i potrafią doradzić.

Gość gość
Wstydzi się kobiet

Gość gość
Nie, nie ma problemu z nawiazywaniem kontaktów. Wcześniej miał jakies dziewczyny, teraz też ale chyba do żadnej nie czuje tego co do Marty

Gość gość
Może dlatego jest nieśmiały bo się zakochał. A był już z kobietą

Gość gość
Mówi że nie jest prawiczkiem ale nie mam pewności bo wiem że czasami sciemnia. Dziewczyny miał ale czy coś robili nie wiem..

Gość gość
Nie wiem jak do tego podejdziesz i jakie macie relacje z bratem ale jeśli jest prawiczkiem to może powinnaś pokazać mu na sobie to i owo

Gość gość
Może pogadam z tą Martą?

Gość gość
Boże,ale masz pomysły.

Gość gość
Pogadaj z nią ale żeby brat nie miał pretensji o to. A ten pomysł może trochę dziwny ale może w ten sposób nabrać chęci i odwagi

Gość gość
Lepiej mu nie pomagał niech sam sobie radzi i uczy na własnych błędach.

Gość gość
jak dobrze że nie mam nawiedzonej siostry ,jak dobrze że nie mam żadnej siostry ,macki babskie sa straszne ,nie wpieprzaj się w nie swoje sprawy