Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahtamilosc

Problemy z chlopakiem

Polecane posty

Gość ahtamilosc

Jestem z nim 7 mc. Dzisiaj mu powiedzialam ze od 3 lat udzielam sie na forum, uwielbiam pomagac ludziom, doradzac im co maja robic.I myslalam ze bedzie dumny z tego ze ma taka fajna i pomocna laske. A co on zrobil? Powiedzial ze go robie w ch *ja, ze pewnie rozdaje kazdemu swoj nr telefonu i pisze z chlopakami nie wiadomo o czym.. powiedzcie mi, czy on jest normalny? Czy wy cieszylibyscie sie gdybyscie mieli mila i pomocna laske, ktora udziela sie na forach i pomaga innym? Dodam, ze wczesniej mu nie powiedzialam o tym, bo wstydzilam sie ze pomagam. Pomaganieinnym to moja pasja, moje hobby. I wiecie co, on mi powiedzial zebym przestala to robic. Zabrania mi robic to co lubie, zabrania mi rozwijac moja pasje.

Gość kacper7777
Ja bym sie cieszyl z tego, ze moja dziewczyna jest pomocna, wspieralbym ją w tym, nawet sam zaczalbym pomagac. Nie przejmuj sie chlopakiem, pomamrota troche i mu przejdzie. Rob to co kochasz, pomagaj dalej.

Gość gość
Nie przejmuj sie. Tu pomagasz czy gdzieś indziej?

Gość gość
chlopcy tak maja ze sa zazdrosni ale bez przesady to tylko forum a nie portal randkowy pomagajac innym nie robisz nic zlego rob to dalej co do tego ze sie wstydzilas mowic o tym ze pomagasz , to wiedz, ze kazdy sie czegos wstydzi ja mam 15 lat, i to glupie troche ale wstydze sie jezdzic autobusem

Gość ahtamilosc
pomagam tylko tu :)

Gość kopciuszkowelove
obraz sie lub nie ale twoj chlopak to kretyn nie rozumie twoich wyborow, nie wspiera cie, tylko na ciebie naskakuje dziewczyno, rob to co kochasz, nie przejmuj sie nikim