Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które palą papierosy o piją są wstrętne. Mają zryte w głowie patologia

Polecane posty

Gość gość

Gwiazda czy brzydactwo pytanie. Opala się na słońcu bo nie korzystnie wygląda a do tego pali fajki i nie reaguje na uwagi o zdrowiu a gdy choryje podatnik musi pokrywać koszty leczenia. Dlaczego tak jest skoro na własną odpowiedzialność się truje?

Gość gość
Najlepiej żeby nic nie robiła tylko prała i opiekowała się dzieciorami nie?Weź się zastanów co piszesz bo chyba sam nie wiesz co piszesz :)

Gość gość
autorze a nie uważasz że jak mężczyźni to robią to też fajnie nie wygląda?mi się podobają kobiety które lubią luźno się napić i porozmawiać,a co do papierosów dla mnie ten widok jest seksowny jak kobieta pali np na tle zachodu słońca i wydmuchuje dym swoimi ustami marzenie ;)

Gość gość
Dla mnie takie typy tacy jak ty które siedzą i mówią co jest dobre a co złe są wstrętni.Niech palą jak lubią

Gość RzuciłemPalenie
Macie całkowitą rację. Miałem ten sam problem i nie pomagały tabletki, plastry itp. Co pomogło? Wszystko opisane na stronie: bit(KROPKA)ly/2ulRrnP

Gość gość
a co do papierosów dla mnie ten widok jest seksowny jak kobieta pali np na tle zachodu słońca i wydmuch*je dym swoimi ustami marzenie oczko.gif X Marzenie gownianej jakosc tepaku z kislem w mozgu :D

Gość gość
Jesli chodzi o nałogowe picie - to PATOLOGIA u obojga płci. Ale jesli chodzi o papierosy, to nie jest to az takie drastyczne jak alkohol. Poza tym, ludzie ktorzy jesscze urodzili sie i wychowali w XX wieku powinni byc wyrozumiale traktowani pod wzgledem papierosow. Bo to inne czasy były, a autro zapewne gówniarz z rocznika 2000 sie wymądrza, do ksiązek marsz a nie dyktowac nowe trendy.

Gość gość
To prawda,jak bym nigdy takiego smierdziucha nie pojął za żonę

Gość gość
Acha,tylko kobiety pija i pala,mezczyzni juz nie.A ja stwierdzam,ze autor to mega glab.

Gość gość
Uważacie się za lepszych a i tak jesteście nikim, nawet gorsza hołota niż ci którzy nie obgadują i nie oceniają jak wy ,którzy nie mają własnego życia.

Gość gość
Autor to prostak z dużej wsi i mega głąb.