Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nie jestem eko fit mamuśką, nie mam hobby ani ambicji, pracy też nie mam

Polecane posty

Gość gość

i nie mam zamiaru udawać kimś kim nie jestem tak jak wy robicie, nie mam zamiaru na siłe byc jak lewandsroska czy inna medialna pipa , przeciez ich zycie to jedno wielkie wyreżyserowane kłamstwo, te eko blogerki, fit blogerki, super mamuśki... firmy i agencje reklamowe placą im za reklamy produktów a wy to łykacie jak pelikany...np ohydne klamstwo nt oleju kokosowego ktory jest strasznie niezdrowy, jakis szał na to jest jakis mlody jęczmień, afrykanskie mango

Gość gość
co nas to obchodzi? bądź sobie kim chcesz. Każdy i tak ma w d***e to co myśli jakaś anonimowa użytkowniczka kafe.

Gość gość
nie ma się czym chwalić, tłusta nudna i tępa pindo

Gość gość
faktycznie olej kokosowy jest niezdrowy. Za to kostka smalcu za 2 zł i olej słonecznikowy z biedronki to samo zdrowie

Gość gość
Ale jakiś ból doopy masz, gdyby tak nie było, nie założyłabyś tego tematu.

Gość gość
oczywiście, że autorka ma ból d**y, widać jak agresywny i nienawistny jest jej ton wypowiedzi. Gdyby nie była zazdrosna to w ogóle nie byłoby tego tematu, a już na pewno nie w takim tonie :)

Gość gość
no tak, autorka jak widze, sama te badania nad olejem robila, przeciez nie mogla tego wyczytac z jakiejs nowej strony TERAZ, tak jak inni lata tem, czytali ze stron o zdrowotnych wlasciwosciach oleju kokosowego, nie? :D

Gość gość
Ja się nawet domyślam, jak te jej badania wyglądały. Wypiła litr oleju kokosowego, zrzygała sie i stwierdziła że coca cola jest zdrowsza :-)

Gość gość
Tez nie jestem eko wariatka, ale jem zdrowo i smacznie, ruszam sie dla dobrego samopoczucia i wygladam dobrze.