Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W przypadku braku pracy, poszlybyscie pracowac do Biedronki?

Polecane posty

Gość gość

Z tego co sie orientuje tam placa 2450 brutto.

Gość gość
tak, ale do magazynu, na kase nigdy, nie dlatego że gardze taką pracą przeciwnie szanuje wszystkie kasjerki i kasjerów ze wszystkich marketów, domyslam sie jak cięzka to praca...nie nadaje sie do pracy z masą ludzi, mam nerwice i bym zaczela obrażac klientów albo sie rozpłakała i ucciekła

Gość gość
kochana ja bym chciała pracować w Biedronce ale nie mam szans . Akurat tam chętnych nie brakuje . Obecnie pracuje na umowę zlecenie za 1640 netto.

Gość gość
Jezu, a co to wstyd pracować na kasie w markecie?

Gość gość
Ja właśnie idę pracować do mcDonalda. z braku laku dobry kit. Także tego..m gdyby była oferta w biedronce też bym poszła ;)

Gość gość
To nie wstyd, to ciezka praca, tylko w wielu miastach jedna opcja dla wielu bezrobotnych.

Gość gość
17:04 dlaczego by Cie nie przyjeli do Biedronki?

Gość gość
Na tym forum w każdym temacie obraza sie panie pracujące w marketach . Tylko prawda taka, ze polowa z tych co obrażają nie dalaby rady w takiej pracy . Praca ciężka , stresująca i czasami bardzo bardzo niewdzięczna. Dlatego ja pracuje na hali .

Gość gość
Poszlabym, a mam dwa mgr z panstwowych uczelni, pierwsze studia dzienne. Najwazniejsze to zeby pracowac. Jak posiedzisz na bezrobociu to wrocic jest ciezko. Btw pracowalam kiedys trzy miesiace w top markecie, 7 dni w tyg po 9-12h. Zarobilam bardzo duza kwote, bo tego na tamta chwile potrzebowalam.

Gość gość
gość dziś bo u nas do biedronki jest tylu chętnych ze wolą babkę starsza albo z odchowanym dzieckiem .

Gość gość
17:11 to czemu ciagle widze plakaty, ze szukaja pracownikow? Z tego co widze to jest duzo mlodych dziewczyn w biedronce.

Gość gość
gość dziś U mnie jest kilka biedronek i nie szukają . Raczej przyjmują z polecenia pracowników . Tak samo u nas za polecenie danej osoby dostajesz 300 zł .

Gość gość
Co to za pytanie? Kiedyś przez miesiąc na budowie sprzątałam bo płacili 17 zł/ h na rękę

Gość gość
Dwa lata byłam bezrobotna i jakoś w końcu dostałam pracę. Tak więc można brać byle co jak nie masz co do garnka włożyć. Ale akurat w moim zawodzie wolałam dwuletnią lukę niż Biedronke. Przyznam jednak, że miałam ten komfortowy jak dobrze zarabiający mąż.

Gość gość
obojętnie gdzie byle nie miec luki w cv zawsze to lepiej wygląda niz przerwa Dzisiaj trzeba byc elastycznym jak guma w gaciach :)