Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość PiSu i kleru

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy jestem jedyna, ale jak widzę tych PiSioli, tego Dudę, kaczora i tych tuczników w koloratkach mam odruch wymiotny. W Polsce nie ma demokracji, jest teokracja, dyktat kleru. PiS razem z klerem wprowadzają nam tu katolicki reżim z cechami komunizmu. A jeszcze Rydzyk twierdzi, że dostaje za mało pieniędzy. Jak on ma mało to ja chyba żyję poniżej granicy ubóstwa. I tak banda pastuchów nas okrada "w imię Boże". A słyszeliście o Piaseckim. O tym mizoginie, tyranie. To jest typowy katol. Katole nienawidzą kobiet, są pełni nienawiści mściwi, nacjonaliści, rasiści, homofoby... Długo by ich wszystkie fobie i izmy wymieniać. Ja nie rozumiem ponoć Polacy są tacy wykształceni, większość ludzi ma wyższe wykształcenie, a głosują na PiS, czyli partię patoli, szowinistów, którzy wraz z klerem chcą wprowadzić szariat prawny, bo mentalny już istnieje. Polacy to jeden z najbardziej religijnych narodów świata, to straszne. Z tym coś trzeba zrobić, jeszcze do tego pijaństwo, bo na trzeźwo nic nie potrafią załatwić. Boże, w jakim ja kraju żyję.

Gość gość
Lewaczka do gazu

Gość gość
Lewicki trollu w*********j z tym tematem

Gość gość
Nikt cie tu na siłe nie trzyma. Multikulti chętnie cie przyjmą z otwartymi rękami

Gość gość
A ty się módl do ojca dyrektora.

Gość gość
Wolę się onanizować małżeństwami homo niż ONRem, frondą i TVPiS. Tak jestem za małżeństwami homo i za adopcją przez te pary. Sto razy bardziej wolałabym być adoptowana przez parę gejów lub lesbijek niż przez rodzinę katolicką.

Gość gość
do nikogo sie nie bede modlil tumanie, jestem niewierzacy, ale wole kler przy wladzy niz was zdegenerowana swolocz

Gość gość
gość dziś a co cię tak pociąga żeby byc dzieckiem dwój gejów?

Gość gość
Skoro wolałabys być adoptowana przez parę gejów to przykro mi ze urodziłas się w normalnym kraju ale Niemcy stoją otworem. Może jakiś turek cie ubogaci kulturowo. Wcale nie byłoby mi ciebie żal

Gość gość
Widzę że prawaki dalej to samo lewak, multikulti. Wiecie co, idźcie sobie radio Maryja włączyć. A najlepiej to pieniądze na konto kleru wyślijcie i żyjcie w ubóstwie i oddajcie się Bogu. W końcu sprawy doczesne są nieważne, najważniejsze żeby Rydzyk sobie kupił następne BMW.

Gość gość
Prawaki dalej się onanizują ONRem i "Polską dla Polaków". Ja pierdolę

Gość gość
gość dziś dla mnie rodzice to mama i tata, jeśli wolisz być ściskana i przytulana przez dwóch facetów, to już powinnaś pomyśleć o trójkąciku :D

Gość gość
To i dobrze i w*********j

Gość gość
bycie osoba prawicowa nie ma nic wspolnego z religijnoscia ciemna maso! ja jestem niewierzacy i gowno mnie obchodzi pis i kler, ale 100 razy wole ich przy wladzy niz bezmozgowcow, ktorzy chca sie trzymac z dzikusami za rece w ramach 'rownosci i tolerancji'

Gość gość
PiS i kler to ciemnogród, średniowiecze, jarek kaczyński to taki polski Putin.... Aha, jest jeszcze patola500+

Gość gość
Skąd w was tyle jadu lewackie oszolomy :O

Gość gość
A w was prawakach, skąd tyle jadu? Z kleru.

Gość gość
a wy co soba prezentujecie katolickie ścierwo co?.Rzygam na was wy niedouki zasrane tfu no.Jak się wam podoba no to płaćcie temu kulestwu zwanemu klechami kasę no.Aha nie zapomnijcie zrobić przelewu raz na miesiąc panu dyrektorowi Rydzykowi to sobie helikopter kupi i lotnisko jeszcze zrobi zasraniec niedorozwinięty wyrzygany lucyperwoi odbytem z najgłębszych czeluśći piekła prawda co?.Tak mówicie że macie w dupie to gówno zaśmiardłe materialne co truje swoim plugawym gnojówkowo-sralniowym smrodem a robicie niestety inaczej no.Jak macie pretensje to zamiast wymyślać jej czy też jemu by sie wyniósł do Anglii czy też frncji to wy lepiej spierdalajcie do tego zasranego Watykanu bo tam jest chyba już tylko to wasze zasrane miejsce no.Bo przecież zasrany watykan to jest państwo dla was stolica waszej zasranej religii którą to ja znudzony do maksimum rzygam a to na prawo a to na lewo no.Jezus uczył miłości a nie przeklinania wymyslania ublizania itp itd przemyślcie wy to sobie tak wam ten okupant pierodlony e stolicy szatana nasrał napluł i narzygał do łba wy palanty pierodlone że nie pojmujecie takiego stanu rzeczy co?.Rzygam wami wymiotuję tym katolickim motłochem co to na pokaz co niedziela do kościółka a potem rzyga przez następny tydzien tfu no.Tacy z was zasrania katolicy nie co ja mówię sataniści już raczej no.Tyle w temacie do katolandii spierdalajcie najlepiej na pustynie tylko że tam gorąco i niebezpiecznie dla takich wspaniałych sapiensów prawda co?.

Gość gość
Przeciez zwolennicy tej partii to ciemniaki bez wykształcenia, tłuki, nieuki, szowinisci, rasisci i polgłowki.

Gość gość
Ja też mam dość Pisu bo to dno i mół.Większość z was w życiu nie osiąga żadnego osiągnięcia prócz spłodzenia bachorów i założenia rodziny.I koło się nie zamyka i idzie dalej.A polacy to już w ogóle.Biorą brzydką raszplę dziewicę na matkę dzieci,zachwalają ją jaka to nie jest a po ślubie narzekają że mu nie daję i szukają wymówki na zdradę.Polaki to robaki i tak było jest i będzie.Nie wszyscy ale większość.Wiochę robicie a Polki sa spoko

Gość gość
Ja także nie mogę się doczekać na zmiany w rządzie. Najgorsza decyzja to reforma szkolnictwa. No i oslawione 500 plus...strach myśleć skąd kasę będą ciągnąć.

Gość gość
zdradziecki papież jezuita chce nam wciskać imigrantów ale premier twardo się nie zgadza i dlatego lubię PIS

Gość gość
jestem buddystką i PIS to najlepsze by was chronić przed złem które nadpływa ,na zlecenie

Gość gość
zamkni się ty chuju bo się dowiem gdzie taki ścierwo sapiensowe mieszka obleję ten twój pierodlony pałac benzyną i cię wysadze ty chuju nic nie wart do piekła aa!!.Najlepiej to się zamknij ty chuju pierodlony jeden spierdalaj na pustynię to ci tam będzie dobrze ty debilu z mózgiem na poziomie ameby aaa!!!

Gość gość
a ty co sobą gościu skąd tam prezentujesz co?.Też prezentujesz poziom amebi bo już chyba innego nie ma no.Zamknij się ty c***u bo mi tylko na nerwy działasz i pierodlisz głupoty sam żeś się pewnie w rzygach w rynsztoku pod samą rurą kanalizacyjną no więc dla ciebie to wszyscy są głupki na czele z tobą ich królem co pedziu co um?. Rzygam ja na ciebie jesteś nikim a nawet i na poziomie ich ty amebo nic nie warta idz sobie c***u ty z****** jeden do sracza i tam sobie p*****l tfu no aaa!!!. Zamknij się ty c***u bo inaczej cię zamorduję jarzysz śmieciu co?.

Gość gość
pocałuj mnie ty suko p********a serdecznie w d**e a zresztą wy wszystkie takie same jesteście wy głupie k***y rzygam wami bez was ten pierodlony świat byłby nawet i lepszy aaa!!! tfu no aaa!!!!