Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pokazac starszemu facetowi, ze nie traktuje go tylko jak przyjaciela?

Polecane posty

Gość gość

znamy sie juz ze 2 lata. podoba mi sie, ja jemu tez. lubimy swoje towarzystwo. zaczepia mnie, flirtuje ze mna. jak mu pokazac, ze jest juz dla mnie kims wiecej niz tylko przyjacielem? bo niestety slysze czasami, ze powinnam miec fajnego faceta, ktory powinien o mnie dbac itp....

Gość gość
A w jakim jesteście wieku? Jak reagujesz na te zaczepki?

Gość gość
26 i 45. sa dla mnie mile, smieje sie, czasem sama go tez zaczepie w jakis podobny sposob.

Gość gość
zainteresuj się facetem w swoim wieku to nie jest normalne jak cie interesują staruchy w wieku własnego ojca

Gość gość
nie chce rowiesnika, zalezy mi na tym facecie

Gość gość
Za kilka lat będziesz żałować swojej decyzji

Gość gość
I tak nic z tego nie będzie więc pozostań z Nim na stopie koleżeńskiej.

Zaproś go gdzieś i tyle, wyjście w formie randki. Gość czuję się niepewnie z racji wieku i Cię podbiera ;)

Gość gość
zrozum że dla niego ta różnica wieku stanowi przepaść i on nie jest w stanie zaoferować ci więcej niż przyjaźń

Gość gość
dlaczego nic z tego nie bedzie?

Gość gość
duzo ze soba rozmawiamy, ostatnio sam z siebie mowi mi o swoich problemach, zyciu. lubie jego obecnosc. zaczyna mi na nim zalezec. od jakiegos czasu zaczal mnie przytulac ot tak, po prostu podchodzi i mnie przytula przez dosc dluugi czas. znamy sie z pracy (skonczylam staz w miejscu jego pracy), teraz od czasu do czasu spotykamy sie u mnie po to by pogadac, posiedziec.

Gość gość
Tobie różnica wieku nie stanowi problemu, dla niego tak, widzi w tobie przyjaciółkę a nie kobietę z którą byłby w stanie się związać

Gość gość
Jeśli masz takie ciśnienie to pozostaje Ci tylko szczerze porozmawiać z Nim.My tutaj nie znamy ani Jego ani Ciebie i nikt z Nas nie podsunie Ci go na tacy:-(

Gość gość
rozumiem. tylko moze akurat uda sie komus podsunac pomysl, w jaki sposob mu to okazac. bo przeciez nie powiem mu prosto z mostu, ze mi zalezy.

Gość gość
i tez nie do konca rozumiem to, ze mowi mi, ze powinnam z kims byc, ale flirtuje i od pewnego czasu w sumie czesto bez powodu przytula.

Gość gość
A czemu nie chcesz powiedzieć mu prosto z mostu

Gość gość
Powiedz że chciałabyś żeby z Tobą poszedł do X na kawę

Gość waterman
Idźcie razem coś zjeść ,kino . Wieczorem spacer -taki jednoznaczny ,randkowy. Tam może wszystko samo wyjść,bez słów. Jeśli poczujesz ,że on chce coś powiedzieć,ale tamuje się ,to zapytaj wprost . To chyba najlepsze rozwiązanie

Gość gość
bo najpierw nawet jesli bym miala mu powiedziec, to wolalabym mu to wczesniej pokazac, zeby zaczal sie domyslac, moze zobaczylabym, jak reaguje na to. bo wg mnie lepiej, zeby to nie bylo dla niego szokiem

Gość gość
Samotna Ja - dziekuje :-) tylko nadal nie rozumiem tego jego - powinnas sobie kogos znalezc, ale z drugiej strony przytulania siee do mnie

Chce wyczuć grunt :classic_cool: jeśli odpowiesz mu -Tak powinnam ale nie wiem gdzie - przykladowo to on ma pewność porażki. Jak powiesz - po co ? Mam teraz przy sobie osobę w której towarzystwie dobrze się czuję - i zaprosisz gdzieś to ma zielone światło. A czy mam rację zobaczysz po jego reakcji :classic_cool: nie przekonasz się jak nie spróbujesz. Tylko po mału z rozkrecaniem znajomości bo on może mieć też inny cel :classic_cool:

Gość gość
przy nastenym spotkaniu i tego typu rozmowie zastosuje sie do Twoich ras, dzieka Samotna Ja :-)