Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasami mam go dość, ale nie chcę się z nim rozstać.

Polecane posty

Gość gość

Czy ze mną jest coś nie tak? Kamil jest bardzo spokojny, nawet w stresowych sytuacjach nie krzyczy, tylko myśli dość logicznie. Zawsze opanowany, co niestety nie zawsze mi się podoba - nie ma w nim romantyzmu. Nie chce pić alkoholu, czasami wypije 1-2 piwa i na tym się kończy. Z drugiej strony zawsze dotrzymuje słowa, nie spóźnia się i jest pracowity. Jeśli chodzi o przyjęcia, to woli pójść gdzieś do restauracji, a omija kluby. No i weekendy - niestety zawsze namawia mnie na wyjazdy aktywne - fizycznie, mało zwiedzania, a np. chodzenie po górach. Jeśli chodzi o pracę, to nie zarabia zbyt dobrze, ale z roku na rok jest coraz lepiej. Dziś ma około 5 tys zł.

Gość gość
Lepiej znajdz imprezowego alkoholika. Wtedy będziesz szczesliwa

Gość gość
W d***e Ci się poprzewracało.Chciałabym takiego faceta ,bym dbała o niego.

Gość gość
Z***biście! Tylko że ja wolałabym coś robić z przytupem, przygodą i produktywnego przy okazji niż tylko chodzić po górach. Tzn. nie żebym nie lubiła! 2 dni pochodzę a potem reanimacja w spa np. a potem zmiana wysokości nad poziomem morza i np wypad jachtem na jakąś wyspę albo zabawa na nartach wodnych czy takie tam ekstremalne zajęcia. I leżenie plackiem też musi być! Ja uwielbiam leżeć i nic nie robić! I uwielbiam ciszę taką ciszę że nie wiesz czy to cisza czy ogłuchłaś!

Gość gość
No właśnie. Mój potrafi wydać to 3 tysiace na rower, to tysiac na nową deskę na snowboard. Bezsensowne wydatki, ktore moglby przeznaczyc np. na nowy garnitur.