Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć kobiety...

Polecane posty

Gość gość

Cześć... Chlopak, 28 lat, na urodę nie narzekam,ugodowy, raczej spokojny ale też umie się bawić z ludźmi....ustabilizowany.... Mam problemy z rozpoczęciem nowego związku... Rozchodzi się o to że, jestem postrzegany wśród pań tylko jako znajomy, kolega....bynajmniej miewam takie wrażenie... Od roku w zasadzie jestem sam i w dalszym ciągu nic nie chce się zmienić

Gość Drakaris
Wyjdz do ludzi a nie kafe,tutaj spotkasz co najwyżej desperatki i facetów ala troll co to siedza na babskich forach i wyzywaja sie za nie udane zycie.

Gość gość
Co jakiś czas oczywiście mam tę przyjemność kogoś poznać ale zawsze kończy się na niczym rzadko ale bywa... Gdy ktoś wpadnie mi w oko mówię o tym otwarcie że, chciałbym się poznać czy poproszę o nr telefonu.... Chciałbym mieć kogoś obok siebie i tez nie wymagam niewiadomo czego.... Co o tym sądzicie? Chętnie odpowiem na ew. Pytania... Pozdrawiam

Gość Drakaris
Kogos obok siebie...może spraw sobie zwierzaka? :D Po co ci baba,prócz oczywiscie ulżenia w kroczu ?:D

Gość gość
Hmmm... Często bywam na różnych takich zabawach tanecznych z moimi przyjaciółmi.... W tygodniu oczywiście pracuje ale weekendy mam wolne oczywiście....także praca też trochę zobowiązuje ale też nie jest moim tzw całym światem...

Gość gość
Heh mam juz pieska hihihi Oczywiście, zawsze jest i czas dla niego

Gość Drakaris
To nie odpowiedz na moje pytanie,masz problem z czytaniem ze zrozumieniem? i to: hmmmm odzywka typowego człowieka ociężałego umysłowo.Po co ci baba prócz seksu,koles :D

Gość gość
Jak po co? Kolezanko?

Gość gość
Odpowiedzi coś ucina!!!!! Nie o seks chodzi... Zakochać się, żeby jedno było dla drugiego

Gość Drakaris
Tak jak myślałam only seks,wez wypieprzaj na red tube i wal smiało,pozdro kretynie,co nie potrafi sie nawet wysłowić :)

Gość Drakaris
Ucina....chyba Twoje zwoje mózgowe,bo nie potrafisz nawet sie obszerniej wypowiedzieć.I nie ciesz michy,ze jestem kobietą.

Gość gość
Hmm... Koleżance dziękuję za wypowiedź...wiesz, to nie tak jak myślisz

Gość Drakaris
wiedziałam,ze będzie tępe: hmm,proponuje pozbierac myśli do kupy :D Poza tym wcale sie nie dziwie,że nie możesz miec kobiety,sądzac po wypowiedziac,widac,ze w głowie masz wyjątkowo mało :) pozdrawiam,i radze udac sie na jakies badoo itp,tam masz same głupie p***y,powinny pasować ;)

Gość gość
Dzizas, co za urocza rozmówczyni ci się trafiła nic tylko się lub ją palnąć :D