Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Został "rasistą" bo staną w obronie bezdomnego kopanego przez trzech imigrantów

Polecane posty

Gość gość

Trzech arabskich imigrantów (45, 38 i 32l.) okradło bezdomnego na dworcu centralnym w Gävle w Szwecji. W obronie białego bezdomnego stanął niepełnosprawny Szwed, który również został dotkliwie pobity przez Arabów a dodatkowo nazwany "rasistą" bo przeszkadza muzułmanom w biciu i okradaniu białych. o „Bili mnie po całym ciele i twarzy” – mówił poszkodowany. Wyjaśnił również, że jeden z nich był bardzo agresywny. „Jestem muzułmaninem, p****ę Szwecję” – miał krzyczeć. Po pobiciu niepełnosprawnego mężczyzny Arabowie rzucili się na stojącego w pobliżu 17-latka z zamiarem zabrania mu smartfona, zegarka i portfela. o Wszyscy trzej napastnicy zostali ujęci. Prokurator domagał się wydalenia 45-letniego Araba ze Szwecji ale zdaniem sądu nie ma wystarczających podstaw do tego, aby go wydalić. o Decyzja szwedzkiego sądu nie powinna być dla nikogo zaskoczeniem skoro ze Szwecji nie wydala się nawet gwałcicieli, o zamachowcach już nie wspominając.

Gość gość
unia europejska... :O

Gość gość
niech to będzie dla was ostrzeżeniem i wskazówką co robić z tymi Arabami i Czeczenami, którzy wałęsają się po naszym kraju... w samej Warszawie muzułmanów przybyło tak dużo, że pewnie jest ich tu już 30 000.

Gość gość
30000 ja pierdziu :O