Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanienkaZOkienkaWarszawskiego

Wozki. Jaki najlepszy model 2w1?

Polecane posty

Gość PanienkaZOkienkaWarszawskiego

Hej dziewczyny i może też chłopaki. Niedługo rodzę i jestem z mężem na etapie wybierania rzeczy do wyprawki. Największy problem mam z wózkiem, bo nie wiem co powinien mieć. Znaczy się wiem mniej więcej na co zwrócić uwagę, ale może mi pomożecie. Ogólnie szukam czegoś 2w1 bo czytałam, że lepiej jak fotelik jest kupowany osobno, bo jest wtedy mocniejszy. W oko wpadły mi Barletty od Adamexu, bo mają kolorystykę taką jaką chciałam - biało-granatową. No i mają wentylację dużej gondoli, a na lato to przydatne tak myślę. Czy ktoś z Was jest w stanie powiedzieć mi coś więcej? Na co mam patrzeć? Co wybrać?

Gość gość
Inglesina Classica Balestrino, rewelacja :)

Gość gość
z tych wielofunkcyjnych to najlepiej faktycznie adamex. polecam barlettę, bo sama ją mam :)

Gość gość
Oglądałam Barlette w sklepie i bardzo fajny wózek. Co do wentylacji to większość producentów już to robi w gondoli jak i spacerówce. Ja mam riko brano, bo my znowu chcieliśmy ciemniejszy wózek. Ale riko i adamex to podobno siostrzane firmy:)

Gość gość
Jane Rider albo teutonia.

Gość gość
Prampol Solam.

Gość gość
Też polecam Inglesinę : jak wolisz zwykły klasyczny to model Vittoria- bardzo ładny .

Gość Paulinkaa35
Co do Adamexu to moj brat ma wozek tej firmy, ale inny model - vicco. Bardzo solidnie wykonany, radzi sobie na roznym podlozu takze mysle, ze to dobra marka.

Gość MaxymaMa
My namwet 3w1 Riko Reflex - gondola, spacerówka i fotelik. Wszystko ze sobą ładnie współgra, a do tego można zaoszczędzić troszkę grosza ;).

Gość gość
Maxi cosi mura cztery plus.

Gość MamaiTataJacka
My mamy barlette od dwoch miesiecy. Pogoda sprzyja spacerom wiec juz teraz mozemy powiedziec, ze barletta to dobry model. Na pewno duza zaleta sa duze pompowane kółka bo daja rade nawet na sporym piachu.

Gość gość
widziałam te adamexową barlettę na żywo w sklepie, bo zaczynam się poważnie rozglądać za wózkiem dla pierwszego dziecka i na prawdę fajne wrażenie na mnie zrobiła. Podoba mi się że ma tyle zabezpieczeń dla maluszka no i że łatwo mogę go wpiąć i wypiąć dzięki odpinanej rączce. Nie do przecenienia są też te przednie amortyzatory z przeciwzderzeniową amortyzacją. Spodobało mi się to. A wy na co jeszcze zwracacie uwagę?

Gość Gabrychaaaaaaa45
Ja bardzo chwalę sobie wózek z polskiej firmy Tutek. Wybrałam model grander 3 w jednym. Bardzo mi odpowiada ten wózek pod względem wizualnym i funkcjonalnym.

Gość gość
Najlepszy wózek 2w1 to dla mnie Amelis Hugo, u nas idealnie się sprawdza na nierównych nawet chodnikach dzięki podwójnej amortyzacji, a do tego pięknie wygląda, gdybym jeszcze raz miała wybierać też bym go wybrała :)

Gość gość
Zobaczcie breve. Warto.