Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakich kobietach faceci się zakochują?

Polecane posty

Gość gość

Tak ze tracą rozum

Gość gość
właśnie zakochałem się , jak piszesz , straciłem rozum, ale nie wiem co Ona ma, że tak się stało, porostu jest jak jest.

Gość gość
odpowiadających im pod wieloma względami

Gość niezwykle skromna
Pięknych inteligentnych zdolnych charyzmatycznych seksownych zgrabnych zaradnych wrażliwych uczciwych pogodnych pewnych siebie czyli takich jak ja

Gość gość
W prawdziwych, naturalnie sie zachowujacych,biuściastych, inteligentnych, miłych, ciepłych i pięknych.

Gość gość
wbrew pozorom nie w ideałach. Często zakoc***a sie w tych co ich maja gdzies niewiedziec czemu

Gość gość
Faceci szybko sie zauraczają samym wyglądem np. zobaczą piękną kobietę i mówią "zakochałem się", ale jak ją zdobędą często sie nudzą. Na partnerki zyciowe duzo czesciej wybieraja przecietne kobiety co widać zresztą w realnym życiu. Paradoksalnie dużo jest np. modelek albo samotnych, albo takich co ciagle maja innego afceta, ale milosci nie znalazły. Oczywiscie piekna tez moze znalezc milosc, ale bywa tak, ze ta piekna i do tego kobieta sukcesu nie ma męza, a jakas przecietna kobieta ma

Gość gość
w Opocznie jedna z pań dyrechtorek znalazłą męża na dziecko w weku lat chyba 40. TRazem pracowali iw pracy kwitł namietny romansik. Tego wspanałego faceta najpierw odbdiła swojej znajomej- a ze ta miałą prawie 10 lat mniej to nic.

Gość gość
Wiadomo piękna jest traktowana jak luksusowy ...towar. Podoba się, facet będzie marzył o takich, kochając sie z własną kobieta czy w codziennych sytuacjach,porównują , myślą , żałują że szkoda że ich kobieta jest brzydka , ale z piękna sie nie zwiaza z wygodnictwa. Musieliby cały czas się starać , dbać o siebie, inwestować w rozwój .. za dużo zachodu. Lepiej marzyć a na żonę wziąć kobietę bez powodzenia.

Gość gość
Skoro traci rozum, to nie myśli. Nie lubię orangutanów.

Gość gość
Nie to piękne co jest piękne ale to co nam się podoba, gusta są różne. Pięknych kobiet jest bardzo mało, ładnych bardzo dużo ale niektóre ładne myślą, że są piękne i brzydkich jest trochę. Do miłości potrzeba czegoś więcej niż tylko uroda.

Gość gość
Piszecie tak jakby te piękne nie miały mężów.

Gość gość
gość dziś Piszecie tak jakby te piękne nie miały mężów. Mają tylko zaraz po nocy poślubnej zakładają wałki na głowę,szlafrok, pecik w usta i zaczyna się codzienność

Gość gość
Haha coś w tym jest ;)

Gość gość
w dziewicach

Gość gość
Wszyscy najpierw wymieniacie cechy wyglądu a minumum cech osobowości. Mi daleko od piękności a miałam dwóch facetów i każdy za mną szalał. Jeden związek trwał 8 lat, następny wlasnie jest w toku.

Gość gość
w naturalnych i radosnych

"niezwykle skromna wczoraj Pięknych inteligentnych zdolnych charyzmatycznych seksownych zgrabnych zaradnych wrażliwych uczciwych pogodnych pewnych siebie czyli takich jak ja" x Zakochałem się :)

"najważniejsze, to żeby nie była nudna" x Fakt. Ale żeby była przy tym inteligenta, bo "nienudna" kretynka to ryzykowne połączenie...:) A z łóżka czasami wyjść trzeba:)

Gość gość
Dla mnie może być nawet nudna. Ważne, żeby nie miała jakichś ukrytych zaburzeń, które wychodzą po czasie. Kiedy już zdążysz się zakochać.

Gość gość
Jeszcze zależy co lub kto miał wpływ na te jej zaburzenia...

Gość gość
Taaa dzięki, przerabiałem to. Normalnej kobiety, tylko tyle nie musi być piękność.

Gość gość
W pięknych więc 90% nie ma szans .