Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wziąc 5000 zł w 2 tygodnie ? seks za pieniądze nie wchodzi w gre

Polecane posty

Gość gość

w banku g****o mi dadzą bo mam wpis w KRD i 3 nie zapłacone raty za kartę tak sobie pomyslalam, ze wezme drogi telefon na abonament i pojde do lombardu ale...wszyscy operatorzy sprawdzaja rejestry długow, potwierdzone w orange i play, powiedzieli mi ze jesli splace to wierzyciel ma 14 dni na wykreslenie i moge przyjsc :O zostaje tak naprawde tylko provident ale tego za cholere nie chce, bo muszą przychodzic do domu podpisac umowe i potem co tydzien ci jakas pipa przychodzi :O nerki nie zdąze sprzedać, dilerką nie zostane bo nawet nie wiem jak zioło smakuje

Gość gość
Mogę Tobie pożyczyć.....

Gość gość
Nawet na seksie byś w 2 tygodnie tyle nie wyciągnęła no chyba że byś z łóżka nie wychodziła :D no nie wiem może napadnij na bank, to chyba jedyna opcja.

Gość gość
Są różne oferty, ja raz dostałam propozycję 4 tysiące za raz...więc zdarza się.

Gość gość
Buahaha taa, dostałabyś w łeb, wyru/chałoby cie dwóch typów w lesie i tak byś widziała te 4 tysie :D

Gość gość
a masz cos wartościowego w domu ? rower, telewizor, drukarka, elektronika ? to mozesz sprobowac opchnąc na allegro, olx albo w lombardach a brakujacą reszte ukradnij komus albo włam sie do piwnicy sąsiada i zajomaj mu wiertarke :P

Gość gość
dziś widzę koleżanka doświadczona :D

Gość gość
moja kolezanka z lekarskiego ze studiow dorabia na anonsach w roksie i daje pupska srednio 2-3 razy w tygodniu i wyciaga 2-3 tys maks a jest naprawde piekna

Gość gość
Niedoświadczona, jestem facetem, po prostu znam życie, tylko naiwne nastolatki wierzą w takie bajki :D