Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti97

Pierwszy pocałunek

Polecane posty

Gość Beti97

Mam pytanie ,jestem raczej niedoświadczona dziewczyna bliską 20. Moj pierwszy pocałunek był wielka pomyłka i bardzo negatywnie go wspominam (nic nie czułam ,możliwe ze było to spowodowane wpływem alkoholu). Jednak umawiam sie z chłopakiem ,ktory jest pierwszy na poważnie i boje sie ze gdy dojdzie do zbliżenia poczuje to samo odrętwienie. Nie wiem co myslec ,czy bede potrafiła czerpać pozytywne emocje z pocałunku ?

Gość gość
nie kalkuluj tylko poddaj się chwili i emocji i jeśli go kochasz powinno być dobrze

Gość gość
Można bardzo prosto zarazić się opryszczką, przez pocałunek chyba najszybciej. Wyleczyć też w zasadzie, ale z nią jest jak z chorobą czy przeziębieniem, trzeba leczyć od początku do końca. U mnie na opryszczkę bardzo fajnie radzi sobie endvir.

Gość gość
Nie tylko opryszczką także wieloma innymi chorobami jak np hiv

Gość gość
można też przekazać raka mózgu rak lubi przechodzić przez ślinie i zakłada swoje gniazdo w mózgu partnera

Gość gość
Słyszałem o jednej parze co szczepiła się aparatami ortodontycznymi i w takiej szczepionej pozie jechali do szpitala

Gość gość
Czyli zrób tak jak ci tu wszyscy radzą, głęboki wdech zamknij oczy i co będzie to będzie

Gość gość
U mnie też pierwszy pocałunek był cudowny, ale kolejnym razem już zaraziłam się opryszczką. Paskudna sprawa, dobrze że mam endvir pod ręką to dość szybko zniknęła. Teraz na szczęście póki co nie dopada mnie

Gość gość
Jak go kochasz to pierwszy pocałunek z nim bedzie czyms cudownym nie przejmuj sie tym bedzie super zobaczysz :)