Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z Opolszczyzny jestem teraz w górach opawskich (województwo opolskie)

Polecane posty

Gość gość

To ja gość od miasta Namysłów (województwo opolskie) wybrałem się w góry opawskie które również są w województwie opolskim ale na drugim końcu województwa opolskiego ps ja mieszkam koło Namysłowa Namysłów jest na północnym krańcu województwa opolskiego a góry opawskie są na południowym krańcu województwa opolskiego czyli 120 km od Mojej miejscowości koło Namysłowa bo ja w góry opawskie mam 120 km i muszę z jednego końca województwa opolskiego na drugi przejechać ps z mojej miejscowości koło Namysłowa do Opola jest 60 km a z gór opawskich do Opola też jest 60 km ps żeby tu dojechać trzeba przez całe Opole

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Ps z mojej miejscowości do Opola mam 60 km i z gór opawskich (województwo opolskie) też jest 60 km ps czyli ja mam do Opola 60 km i z gór opawskich do Opola jest też 60 km czyli ja w te góry mam 120 km

Ps ja w tych górach opawskich nie jestem pierwszy raz bo w tych górach opawskich byłem kilkanaście razy bo co roku tutaj w góry opawskie przyjeżdżam wczoraj tu przyjechałem

Jesteś w górach serio? Wrzuć film albo zdjęcie chętnie zobaczę. A jaką masz pogode? Bo tu wichura straszna.

Ps w tych górach opawskich jestem w miejscowości pokrzywna (województwo opolskie) wpiszcie sobie w Google pokrzywna

Wrzucę jak będę w domu nie wziąłem laptopa i ale nagram dziś filmik ps czytałaś powyżej że góry opawskie gdzie teraz jestem są w województwie opolskim ps i ja z okolic Namysłowa mam 60 km do Opola i z gór opawskich do Opola też jest 60 km tylko z drugiej strony Opola ps ja z Polkowskiego do Opola mam 60 km i z gór opawskich do Opola jest też 60 km czytałaś to? Ps góry opawskie to jedyne góry na Opolszczyźnie

Jesteś czytałaś?

Gość gość
Hej dzięki za info :) nigdy tam w tych górach nie byłem :)

Gość gość
Nic nie ma a góry opawskie? A zamek w mosznej a zamek w brzegu a gród rycerski w Byczynie a jurapark krasiejów park miniatur muzeum Ziemi muzeum ewolucji człowieka to co? Opolszczyzna mimo że najmniejsza w Polsce jest jedną z najbardziej atrakcyjnych województw w Polsce

Ps wrzucę jak będę w domu nie wziąłem laptopa ze sobą nagram dziś filmik a po powrocie teraz w niedzielę dam filmik czytałaś powyżej że te góry opawskie też są w województwie opolskim i że ja do Opola z okolic Namysłowa mam 60 km i z gór opawskich do Opola też jest 60 km tylko z drugiej strony Opola

Jest tu ktoś?

Zazdroszczę Ci, ja muszę pracować do końca lipca ale za 2 tyg.jadę na weekend do Karpacza, zawsze coś :D

Gość gość
kołbuc nie ośmieszaj się z tym krasiejowem czy parkiem miniatur :o toć to taka popelina, że 4 latki się mogą tym ewentualnie jarać a nie dorosły człowiek. to nie jest ŻADNA atrakcja Ok, zamek w mosznej jest fajny

Gość gość
Ratujmy aresa z niewoli jestem teraz w pokrzywnej wpisz sobie w Google pokrzywna i wejdź na Wikipedie ok?

Gość gość
Jesteś czytałaś o pokrzywnej teraz?