Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem jednym z nielicznych mężczyzn, którego nie kręcą Azjatki?

Polecane posty

Gość gość

Zarówno kobiety, jak i mężczyźni zachwyceni są urodą Azjatek. Owszem, mają unikalną urodę, z ich wyrazistymi kościami policzkowymi, skośnymi oczami i gładką cerą. Doceniam ich urodę ze względów czysto estetycznych, nieseksualnych. Natomiast jeśli chodzi o atrakcyjność fizyczną, pociąg, to absolutnie NIE. Za bardzo przypominają mi nieletnie dziewczęta. Niskie, drobne, zazwyczaj pozbawione krągłości. Toteż dziwi mnie, jak niektórzy mężczyźni wręcz ślinią się na myśl czy widok Azjatek. Zawsze odbierałem to jako niesmaczne, właśnie ze względu na to, że silnie kojarzą mi się z dziewczynkami.

Gość gość
widac za duzo internetu i p****li... jak wygląda przeciętna europejka ? no wlasnie... jak wygląda przeciętna azjatka ? pojedz do warsawy, najlepiej do Nadarzyna lub do hal targowych na Marywilską, przecietne azjatki są brzydkie, wygladają tak samo, pełno tam wietnamek, chinek :O Nie pociagają mnie azjatki ale z dwojga złego wolę taką małą azjatke 140 cm niz europejke kobyłe 180

Gość gość
Nie zgodzę się, bo nie ma coś takiego jak "przeciętna Europejka". Właśnie na tym polega cały urok, że Europejki są wyjątkowo zróżnicowane, w przeciwieństwie do Azjatek. Mamy południe Europy, gdzie kobiety są brunetkami o ciemnej karnacji, mamy Wschód Europy z naszymi pięknymi Słowiankami o jasnych włosach. Azjatki różnią się między sobą bardzo, bardzo subtelnie. Kolorem skóry lub wzrostem, figury mają te same. Dziecięce.