Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturalez

Dlaczego namalowane brwi są tak popularne?

Polecane posty

Gość Naturalez

Dlaczego obecnie panuje moda na namalowane brwi? Mi się podobają takie naturalne zrobione z włosków? A przy obecnej powszechności tych namalowanych to takie lekko krzaczaste przy ładnej buźce uważam za całkiem sexy. Dziewczyny wróćcie proszę do naturalnych brwi!

Gość gość
Bo ktos musi na tym malowaniu zarabiac a wcale to ładne. Naturalne brwi górą ! Ani wyskubane ani namalowane. Tylko naturalne!

Gość Naturalez
Czy są tu jakieś piękne dziewczyny z naturalnymi brwiami?

Gość gość
Ja tez wole naturalne brwi, nie mam pojęcia skąd się wzięła obecna moda. Może to kwestia tego ze w wyglądzie "trzeba" było poprawić dosłownie wszystko, czyli nawet coś co poprawy niekoniecznie wymagało jak np. brwi. Rozumiem jak ktoś musi regulować bo się np. zrastają, albo chce podkreślić bo ma bardzo rzadkie np. Super jasne blondynki, ale reszta przypadków to trochę fanaberia. Jest takie powiedzenie: Lepsze jest wrogiem dobrego.

Gość gość
bo się to komuś podoba, rób jakie chcesz, kogo to obchodzi?

Gość Naturalez
gość dziś Wiesz z takim podejściem to o niczym nie można dyskutować, bo każdy może wszystko robić jak chce. Ty tez na pewno wyrażasz swoją opinie na różne tematy. Skoro tak ubodło to lepiej napisac dlaczego jesteś zwolenniczka namalowanych niż zamykać usta innym

Gość gość
Może dlatego, że współczesne kobiety rzadko mają ładne naturalne brwi, są niedożywione, schorowane i brwi im zwyczajnie wypadają.

Gość gość
Ja sobie troszkę przyciemniam cieniem i jestem zadowolona z efektu. Kiedyś gdy malowałam tylko same oko czegoś rzeczywiscie mi brakowało, widzę to dokładnie gdy porównuje zdjecia. Nie jestem fanka sztucznie wyglądającej twarzy ale malowanie brwi rozumiem.

Gość gość
Jeśli ktoś się nie maluje to takie naturalne brwi dobrze pasują do reszty, natomiast jeśli ktoś mocniej maluje oko to zostawiając brwi bez podkreślenia (zwłaszcza gdy ma jasne) zatraca się całą ramę oka i troszkę to wtedy wygląda jak osoba bez brwi. Dla mnie od tych namalowanych dużo gorsze bywają wyregulowane do cienkich niteczek.

Gość gość
Naturalez dziś - irytują mnie ludzie którzy mają pretensje do świata, że nie jest taki jaki im by się najbardziej podobal :) Sama lubie cienkie brwi, ale nie zakładam tematów "dlaczego ludzie nie mają brwi takich jakie mnie się podobają?". Opinię na temat rzeczy takich jak styl życia i przede wszystkim wygląd wyrażam tylko względem siebie - czyli mówię co mi się podoba, ale pytam nikogo dlaczego nie wygląda i nie zachowuje się tak jak ja

Gość Naturalez
gość dziś No widzisz treść tematu była inna niż zacytowałaś i przekręciłaś go tak żeby mnie ośmieszyć. Inne panie potrafiły mi napisac konstruktywną odpowiedz w stylu: źle się odżywiają, dlatego maja słabe brwi i musza posiłkować się namalowanymi, albo ze lepiej pasują do pomalowanych oczu. Ale ty wolałas mi naubliżać

Gość gość
Prosisz obce kobiety żeby zmieniły swój wygląd bo tobie się nie podoba - ciebie nie trzeba ośmieszać ;)

Gość gość
a przy okazji - o tym wypadaniu brwi to bzdura - gdyby były aż tak niedożywione to przede wszystkim byłyby łyse ;)

Gość błękitnaa
Ohydne są te namalowane.

Gość Naturalez
gość dziś Nie proszę wszystkich kobiet, tylko te które to rozważają. Ale ty noś się jak chcesz i bądź miła i życzliwa tez jak chcesz, wszyskich przecież nie przekonam.

Gość gość
no już się tak nie broń, nie wiem jakiej płci jesteś, ale swoim zachowaniem jesteś na tym samym poziomie co obleśni faceci zaczepiający młode kobiety na ulicy i dający im rady na temat mody i urody :)

Gość gość
a tak w ogóle co ci da to, że ktoś zmieni wygląd brwi? Tak bardzi ci przeszkadzają obcy ludzie, że aż ich musisz o to prosić?

Gość Naturalez
gość dziś Nazywam się Tomek Jacykow i jestem dumny ze wszystkich porad które udzieliłem moim owieczkom.

Gość Naturalez
gość dziś Nie przeszkadzają mi obcy ludzie. Kiedyś widziałem zdjęcie ślicznej dziewczyny z krzaczastym brwiami, ale na ulicy nigdy takich nie widuje. Stwierdziłem Wiec ze jeśli chociaż 1% postawi na naturalne brwi to już jakieś kobiety z takimi brwiami będą możliwe do spotkania.

Gość gość
nie no, to jest żałosne...prosisz publiki o zmiane wygądu w nadzieji, że jakaś ci się spodoba? Drogie panie, zapuszczamy naturalne brwi! Rozpoczynamy okres godowy

Gość Naturalez
gość dziś No i teraz mówisz jak człowiek 8) zaraz będziesz taka sexy ze nie będziesz mogła się odpędzić, lepiej przemyśl to dwa razy. BTW. Dlaczego nikt nie bojkotuje tematów o włosach na klacie u mężczyzny? Przecież tez można powiedzieć ze to jakieś narzucanie mody

Gość gość
jak wejdziesz w te tematy to dużo osób pisze żeby się gąski nie wpieprzały w nieswoje kudły - tobie też to radzę. Nie ma nic bardziej odpychającego niż człowiek który myśli, że jest upoważniony do dawania rad i oczekiwania, że ktoś się będzie do nich stosował (prosząc o coś nie robisz tego w przekonaniu, że zostaniesz na 100% zignorowany)

Gość Naturalez
gość dziś Przecież już pisałem ze kieruje swój apel do kobiet które to rozważają. Nikt nikomu nie brdzie niczego narzucał, masz ochotę nosić swoje to sobie noś. Ale nie będę siedział cicho gdy podobają mi się takie, a być może są dziewczyny które chciałyby mieć naturalne ale się wstydzą bo to teraz niemodne.

Gość gość
a powinieneś siedzieć cicho i wybierać z tych które podobają ci się teraz, a nie prosić żeby chciały ci się podobać

Gość Naturalez
gość dziś Teraz to ty piszesz co powinienem, a przecież sama pisałaś ze nie można narzucać swojej woli komuś innemu.

Gość gość
18:26 To porównanie nie jest do końca słuszne, te wskazane jako "pomalowane" to przypadek ogólnie kiepskiego dopasowania brwi i makijażu co tylko zabija wygląd modelki zaś te niby "naturalne" są pomalowane cieniem albo pomadą, przez profesjonalistów, chyba ktoś tu ma mało wiedzy na temat makijażu skoro zestawia takie przypadki.. Ja maluje brwi i wyglądają właśnie jak te tu niby naturalne.

Gość gość
18:28 Miało być :)

Gość gość
Faceci często nie mają pojęcia co jest naturalne a co domalowane także szkoda się wypowiadać, bo może się okazać że autor naturalnych brwi to na oczy nie widział ;) Myślałam że temat założyła kobieta która ma świadomość co jest makijażem a co nim nie jest.

Gość gość
to nie ja wymysliłam zasadę, że ludzie nie powinni wpieprzać się w wygląd innych :)