Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturalez

Dlaczego namalowane brwi są tak popularne?

Polecane posty

Gość Naturalez
gość dziś Ale ty wymyśliłaś zasadę "powinieneś siedzieć cicho"

Gość gość
Naturalez dziś Czy są tu jakieś piękne dziewczyny z naturalnymi brwiami? x Piękna to może nie jestem ale ładna i brwi mam naturalne, choć jestem szatynka to brwi są ciemne regularne.

Gość gość
to nie moja zasada, powinieneś siedzieć cicho i nie ośmieszać się wymaganiem od kobiet żeby ci się podobało. gość dziś - to zdjęcie "namalowanych" ma zaczerwienienie, czy to przypadkiem nie jest tatuaż?

Gość Naturalez
gość dziś No wiem, powinienem wymagać żeby mi się nie podobało. Najlepiej same raszple, bo jaśniepani nie pozwala innym wyrażać swojej opini.

Gość gość
Masz prawo do opinii, nie masz prawa wymagać żeby ktoś się do niej dostosowywał. To jest jedno z najbardziej seksistowskich zachowań zacofanych mężczyzn - "proszenie" lub "doradzanie" kobietom co powinny robić żeby im się podbać.

Gość Naturalez
gość dziś Prośba i doradzanie to tez wyrażanie opini, przecież nikt nie jest zobligowany do zastosowania się do niej, przynajmniej mnie tak zawsze uczono. Jak ktoś mi źle doradzi to po prostu mówię: nie dzięki, zrobie po swojemu.

Gość gość
próbuj tak doradzać kobietom na ulicy - w najlepszym przypadku cię zignorują albo wyślą do diabła, a jak trafisz na kogoś nie w humorze to sam będziesz uciekał

Gość Naturalez
gość dziś Nie będę nikomu doradzał osobiście, wole napisac tutaj by przemyślały sprawę osoby tylko zainteresowane

Gość gość
Każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego, jeżeli autor lubi naturalne brwi to jego sprawa ale zadaje pytanie dlaczego kobiety sobie malują brwi skoro jego zdaniem naturalne są piękne. Ma prawo do zadania takiego pytania oraz wyrażenia swojej opinii.

Gość gość
wolisz napisać tutaj żeby ponarzekać na coś co ci się nie podoba, nie będziesz doradzał osobiście bo sam wiesz jaki to jest nietakt i brak wychowania

Gość Naturalez
gość dziś Ustaliliśmy już ze można wyrażać opinie, wiec sama przyznajesz ze forum to właściwe miejsce. A co do kultury, to owszem staram się być osoba dobrze wychowana

Gość gość
Kobiety malują sobie brwi bo chcą być ładniejsze, rzecz w tym ,ze ładniejsze chcą być od tych wypacykowanych modelek bo one zazwyczaj są wymalowane w całości.

Gość gość
gdyby zadał pytanie to nie byłoby problemu, ale pozwolił sobie poprosić całą populację kobiet (po przemyśleniu zawężoną do tych które rozważają niemalowanie brwi, bo przecież każda kobieta albo nie maluje brwi nigdy albo codziennie) o robienie sobie tylko takich brwi jakie jemu się podobają

Gość Naturalez
gość dziś Sama wymyślałaś cała populacje. Nigdzie nie ma napisane wszystkie kobiety na świecie, albo każda kobieta. Człowiek ma wolna wole, Wiec logiczne ze pisałem do zainteresowanych. Tylko ktoś z seksistowskim podejściem mógł to uznać za całą populacje

Gość gość
Bo się naoglądały blogerek + mają za dużo kieszonkowego, dlatego kupują tusze do brwi, cienie o brwi, woski do brwi, kredki do brwi, żele do brwi, markery do brwi. Pracuję w drogerii i czasem az korci powiedzieć takiej, że naprawdę jej te czarne krzaczory zaklejone mazidłem nie pasują. często wygląda to karykaturalnie, śmiesznie wręcz, ale cóż. najładniej wyglądają naturalne, lekko podkreślone, z nadanym kształtem, gdy naturalne za jasne, można lekko cieniem przejechać, ale nie zalepiać i nie robić z siebie maski.

Gość gość
zainteresowane takimi jak tobie się podobają już takie mają

Gość Naturalez
gość dziś Niekoniecznie, ja często zmieniam style i fryzury, Wiec interesuje się różnymi trendami.

Gość gość
te brwi malują codziennie - gdyby miały ochotę tego nie robić to by nie robiły, bez rad jakiegoś modnisia

Gość Naturalez
gość dziś Hahaha rozbawiłaś mnie tym modnisiem. To najładniejsza obelga jaka kiedykolwiek usłyszałem

Gość gość
nie miała to być obelga, ale skoro to tak odbierasz

Gość gość
Mnie się bardzo podobają takie wypełnione brwi. Sama widzę dużą różnicę, kiedy mam je wypełnione, a kiedy nie. Dodają makijażowy wykończenia. Ja podkreślam swoje brwi taką poczwórną paletką z pierre rene. W środku są trzy cienie i wosk utrzymujący włoski na swoim miejscu. Bardzo lubię ten produkt!

Gość gość
Nie wiem, pewnie przez złe odżywianie wszystkim dziewczynom brwi powypadały:) Sama przyciemnam tylko swoje brwi pomadą Catrice. Brwi mam swoje, natomiast po antybiotykoterapii powypadaly mi rzęsy i musiałam się zdecydować na doklejane, by uzupełnić braki, i by jakoś te oczy wyglądały.

namalowane wygladaja okropnie, ale jak sa dobrze wystylizowane, lekko przyciemnione, luki miedzy wloskami wypelnione to wyglada to bardzo dobrze. Ja sama uzywam zestawu golden rose, eyebrow styling kit i makijaz kazdego dnia zajmuje mi kilka minut, a trzyma sie caly dzien bez scierania, blakniecia czy osypywania. A efekt wyglada naturalnie, a nie jak brwi namalowane markerem.

Gość gość
bleble

Gość gość
taka jest teraz beznadziejna moda i zwłaszcza młode dziweuchy sobie malują na czarno takie co wyglądają jak zrobione mazakiem

Gość gość
Kobiety coraz mniej nie tylko wygladem ale i wnetrzem coraz mniej przypominaja kobiety dlatego tyle tematow ladna, niezalezna ( meska) ale samotna itp. Mezczyzni nie chca tego czegos chca i pragna kobiecosci bo to ich nakreca do dzialania.

Gość gość
nie wiem czemu od paru lat wiele bab ma tak ostro zrobione brwi, jak pomalowane węglem lub pisakiem

Gość gość
Kobiety przestaly byc kobietami! Poczytajcie o badaniach w usa. To sie juz dzieje.

Gość gość
Bo moda potrafi wmowic wszystko ze to takie sliczne i kazda musi takie miec bo inaczej bedzie posmiewiskiem.Musi chodzic w obcislych rurkach lub legginsach juz od lat, musi miec dlugie szpony, sweter wiekszy kilka rozmiarow lub szerszy jak dluzszy, wlosy ogolone na zero z jednej strony a dlugie z drugiej.No i oczywiscie dziury na kolanach lub wrecz nitki na nogach i gole kostki.Pare lat temu by wam sie to nie podobalo, zwlaszcza ta ogolona glowa, a teraz sie wszystkie zachwycacie i wyjsc w dzinsach bez dziur na kolanach czy zakryc kostki to wstyd na cala szkole/miejsce pracy.No i dziwnie sie patrza jak ubiore ulubione bootcuty czy proste dzinsy a nie jegginsy ktore trzeba ubierac na lezaco wciagajac brzuch