Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spinacz87

Witam drogie Panie

Polecane posty

Gość Spinacz87

Witam i proszę o radę forumowiczów w szczególności Panie Jestem żonaty i mam córeczkę 7 letnią ale od dłuższego czasu chyba nic nie czuję do mojej żony (konfliktowa desperatka na zasiłku rentowym nie zamierza iść do pracy:( ) co innego do dziecka (aktywna i pozytywnie nastawiona do życia jak kiedyś Ja) Nie mieszkamy razem ze względu na niskie zarobki moje oraz brak zarobków mojej żony. To co zarobię wkładam w remont domu ale to remont trwający już ponad 7 lat w dodatku wszytko sam robię ale do początku roku ja wybiła mi 30 jakoś nie mogę znaleźć motywacji do działania i się obijam jak nigdy w życiu nie wiem co jest grane niby chcę ale jak wracam do domu to już nie... czy to zanik uczucia czy znużenie remontami? W pracy poznałem koleżankę (mężatka i z dzieckiem) prawdziwa koleżanka nawet z żoną nie jestem w stanie rozmawiać na tak szeroki zakres tematów jak z nią nie wiem co się zemną dzieje...? moją żona zaczynam traktować jak wścibskiego sąsiada ....

Gość gość
zauroczyles sie w kolezance

Gość gość
Nie jestem pewien ale jeżeli chodzi o czas od kiedy ją poznałem to by pasowało. Podejście do życia mojej koleżanki jest bardziej odpowiedzialne niż mojej żony. A może jakiś kryzys? co mam robić jestem wszystkim zmęczony nie wiem czy mam czekać czy coś zmienić...