Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość górLALKA8888

Chce sie zabić. Jak to zrobic by jak najmniej bolało?

Polecane posty

Gość górLALKA8888

Nie chce już żyć. W taka chujnie sie wplatałam, że teraz to już tylko śmierć bo życie boli bardziej.... skrzywdziłam tyle osób, a najbardziej siebie, że nie moge sobie w ten plugawy ryj patrzeć....

Gość gość
na wszystko jest sposob i rozwiazanie, na twoje problemy tez. i nie jest to samobojstwa. na poczatek napisz, co zrobilas

Gość gość
zaraz mnie tu wszyscy zjada jak napisze, a po co? nie ma rozwiązania. Straciłam na własne życzenie osobe którą kocham i jeszcze skrzywdziłam....patrzec na siebie nie moge

Gość gość
Moje życie to jeden wielki mętlik:( jest coraz gorzej więc jak widzisz nie jesteś jedyna...

Gość gość
zawsze jest rozwiazanie. napisz wydaje ci sie, ze nie spotkalo to nikogo przed toba, a to nieprawda

Gość górLalka8888
ja to zrobie, zobaczycie. w jednej chwili moje zycie skręciło, zmieniło bieg, wszystko jest do góry nogami

Gość gość
Gdzie mieszkasz?

Gość gość
NIE WOLNO CI KRZYWDZIĆ RODZICÓW!!

Gość gość
po chcesz nam coś udawadniać przecież my Ciebie nawet nie znamy? Nie rób tego, proszę.

Gość gość
come on, autorko lepiej sie widzi mecz stojac z boku boiska

Gość gorLalka8888
zdradziłam męża z którym mi sie nie układało. dalismy sobie przerwe 3 miesiace a ja znalazłam innego. W pon składam papiery o rozwód a mąż jest tego nieswiadomy. Najgorsze jest to, że ja go kocham, ale jestem pod tak wielkim wpływem nowego faceta ze wszystko robie wbrew sobie i nie umiem tego zatrzymać...a maz pozwala mi odejsc....gdyby chociaz minimalnie zareagował walczył to wróciłabym do niego. On nie wie o nowym facecie. On mysli ze wrócę, a ja chce wrocic ale boje sie ze bedzie tak jak było czyli c*****o, a ten nowy facet tez sie zaangażował i nie chce go krzywdzić. I co bym nie zrobiła to kogos k***a skrzywdze. a najbardziej cierpie ja

Gość gość
Jesli masz zdrowe zęby to przegryź sobie gardło. Jeśli nie - to wywierć sobie dziure we łbie i wyjedz mózg łyżeczką. Gdyby mózgu nie było, to zrób sobie flaki na ostro.\ Smacznego.

Gość gość
skoro ci sie nie ukladalo z mezem, zdrada lub rozstanie byly kwestia czasu gdybys faktycznie kochala meza, nie zdradzilabys go i nie ukladala zycia z nowym facetem prawdopodobnie odczuwasz ogromny lek przed zmiana jaka jest rozwod, co generuje wybuch "uczuc" do meza- a to przywiazanie i tesknota za czyms, co sie bezpowrotnie konczy moze nowy facet nie jest miloscia, tylko katalizatorem rozpadu relacji z mezem mezowi powiedz o pozwie od razu jak go zlozysz, wczesniej pewnie nie dasz rady to tyle myslalam, ze napiszesz cos duuuuuuuzo gorszego

Gość gość
powieszenie - krótka piłka, nic nie bol, przerwanie rdzenia kregowego to ulamek sekundy po czym traci sie swiadomosc rzucenie sie pod pociag - rowniez momentalna smierc, natomiast ktos bedzie musial zbierac twoje szczatki rozrzucone w promieniu kilkudziesieciu metrow zaczadzenie - bezbolesna śmierć, wystarczy samochód odpalić w zamknietym garażu, śmierć następuje po kilkunastu minutach

Gość gość
Nigdy nie jest aż tak źle żeby nie mogło być gorzej. Ludzie robią straszne rzeczy i przeżywają straszne tragedię ale żyjemy w społeczeństwierdzy i musimy pomagać sobie nawzajem zwłaszcza gdy robimy złe rzeczy. Napisz co się stało, dziś my pomożemy Tobie a jutro Ty być może pomożesz komuś. Tu jesteś anonimowa, tu możesz zyskać, napewno nie stracisz na tym że się zwierzysz.

Gość Sponsorowanie
Suszone komary-odstraszacz komarów w twoim domu 20% taniej

Gość gość
A co kobieta może zrobić gorszego od łajdaczenia się? Przecież to jest gorsze od zabicia własnego męża>

Gość gość
tak tak, pilnuj swojego siura a nie autorki pewnie sam sie lajdaczysz/lajdaczyles nielicho

Gość gość
Takie problemy ma miliony dziewcząt, przykre ale za jakiś czas przestanie boleć tak bardzo!!

Gość gość
Ty sie nie martw o mojego siura, tylko pomyśl jak ograniczyć łajdactwo kobiet takich ja autorka. I zapewne ty. Jest na to jakiś sposób?

Gość gość
tobie nie grozi lajdactwo kobiet, go kobiety miec nie bedziesz wiec problem czysto teoretyczny 🖐️