Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciòlka?

Polecane posty

Gość gość

Mam ,,przyjaciòłke,, znamy sie w sumie od dziecka ,zauwazylam ze bardzo sie zmienila od kiedy wyszla za maz .Teraz jak sie spotykamy nawet na spontanie gdzies na miescie podejdzie rozmawiamy filuje mnie z gory na dol co na sobie mam widze to czuje sie dosc nie zrecznie,patrzy na mnie zlosliwym wzrokiem ,dogaduje mi ciagle ,dogryza,wywyższa sie ja to czuje I zle mi z tym ,skoro przy mnie mowi ciagle na kogos znajomego cos zlego I ciagle tylko ploty to na mnie tez napewno musi cos mowic .Zauwazylam ze nie kumpluje sie juz z osobami z ktorymi kiedys sie spotykala czesto ,Czuje ze to toksyczne ,nie takie jak kiedys czy zerwac kontakt ?mam do niej sentyment tyle juz lat ale w jej towarzystwie nie czuje juz dobrze doradzcie co zrobic :(

Masz sentyment ale nie do niej, tylko do tego jaka ona była kiedyś. teraz sam piszesz, że to toksyczna znajomość i źle się do Ciebie odnosi. Unikaj jej, jak ją spotkasz przypadkiem to na "dzień dobry" ucinaj że nie masz czasu i się spieszysz. Nie wdawaj się w żadne rozmowy i tym bardziej jej ploty. Jakby Cie chciała do siebie zaprosić, to odmawiaj, że masz inne plany.