Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Diana_na_w贸zku

Czy jestem przegrywem?

Polecane posty

Hej. Mam 22 lata, jestem niepe艂nosprawna od urodzenia poruszam si臋 na w贸zku. Nadal mieszkam z rodzicami. Je艣li chodzi o czynno艣ci dnia codziennego to w jednych sobie radze a w drugich potrzebuje pomocy innych os贸b. Staram si臋 robi膰 coraz wi臋cej rzeczy sama, chocia偶 cz臋sto lenistwo wygrywa Je艣li chodzi o edukacje to po sko艅czeniu LO siedz臋 w domu, ale co roku podchodz臋 do matury no i jako艣 zawsze tak wychodzi, 偶e matmy nie zdaje. My艣l臋 nad zapisaniem si臋 na zaj臋cia Warsztat贸w Terapii Zaj臋ciowej, Nigdy nie mia艂am znajomych poza internetem, a nawet z tymi z internet贸w rzadko gadam. Jedyni moi znajomi poza netem to moi rehabilitanci z drugiego ko艅ca polski kt贸rych widz臋 dwa razy, trzy razy do roku po dwa tygodnie. Ch艂opacy s膮 prawie w moim wieku i zazwyczaj 艣miejemy si臋 i wyg艂upiamy. By艂am okropnym dzieckiem, kiedy bawi艂am si臋 z innymi dzie膰mi to wszystko musia艂o by膰 po mojej my艣li. Nawet nasze kwestie w zabawach dzieciaki musia艂y powtarza膰 po mnie. W podstaw贸wce mia艂am nauczanie indywidualne, a natomiast w gimnazjum i liceum jako艣 zawsze by艂am na uboczu, z nikim nie gada艂am, chocia偶 pr贸bowa艂am nawi膮za膰 kontakt, ale gdy rozmowy si臋 nie klei艂y to zrezygnowa艂am. Nigdy nie by艂am w zwi膮zku, ba nawet nigdy ch艂opa za r臋k臋 nie trzyma艂am, nie licz膮c oczywi艣cie rehabilitacji, Mia艂am tylko dwa nieodwzajemnione zauroczenia. Nawet mi si臋 nie 艣pieszy do bycia z kim艣 Urod膮 nie grzesz臋, chocia偶 niekt贸rzy my艣l膮, 偶e jestem urocza. Plusem jest te偶, 偶e wygl膮dam na sporo m艂odsz膮 ni偶 jestem Ostatnio zacz臋艂am si臋 odchudza膰 i ju偶 wida膰 pierwsze efekty. Styl ubierania si臋 te偶 mam do艣膰 dziecinny. Lubi臋 wi膮za膰 w艂osy w dwa kucyki oraz pastelowe kolorki i typowe nastoletnie ubrania Cz臋sto czytam ksi膮偶ki obyczajowe dla nastolatek. Interesuje si臋 te偶 g艂贸wnie kultur膮, mod膮,muzyk膮 i kinematografi膮 Japonii. Wi臋kszo艣膰 czasu sp臋dzam albo z rodzicami na mie艣cie, albo na spacerach, albo na rehabilitacji albo przed kompem. Mam te偶 delikatne problemy z mow膮 Czy obiektywnie patrz膮c jestem przegrywem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Obiektywnie patrz膮c widuje ten wpis na wielu forach, a co gorsza wstawiasz sporo zdj臋膰 jakie艣 dziewczyny z kt贸rej pewnie robisz sobie jaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawi 114
nie jeste艣 zadnym przegrywem . Jeste艣 sob膮

Udost臋pnij ten post