Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeźdżenie bardzo starym autem

Polecane posty

Gość gość
ja jeżdziłam do września tego roku starym samochodem, ale w końcu udało mi się zmienić samochód na coś nowego. Mam w swoim garażu teraz peugeot 308 w kolorze czarnym. Stare samochody może i mają dusze, ale nowe to jednak jest pewnosć podczas jazdy, że nic się nie popsuje

Gość BMW STARE ALE JEZDZI

gosc prawi ,Ty qrwa jestes tak ...any,ze oczu szkoda na to co piszesz.WYPIERDALAJ ...IE

Gość Kolo

Nie ma obciachowych aut, są takie które się podobają lub nie. Stare samochody są hejtowane mimo, że były trwalsze niż te co jeżdżą teraz ale nie na tamte czasy nie miały takiego wyposażenia i niektórych bajerów. Dla mnie to nie jest obciach czy ktoś jeździ multiplą czy golfem lub passatem albo od razu po zrobieniu prawa jazdy jeździ bugatti. Staram się nie patrzeć na innych i nie wytykać im palcami czy dobrze robią czy źle. A starych aut które są wyśmiewane i hejtowane nie uważam za obciachowych, ważne by się można było przemieścić bezpiecznie z jednego miejsca do drugiego.

Gość gosc

jezeli ktos traktuje auto jako status posiadania i majetnosci to bedzie dla niego obciach. Ja auto traktuje jako srodek lokomocji i przewozu wielu bagazu na raz (pracuje za granica ale zaopatruje sie w polsce), jezdze 16 letnia skoda fabia ktora mi sie nawet nie podoba ale jezdzi. 

Gość Audi A4 B5 94r

Ja mam audi z roku 1994 , zero rdzy, lekko obniżony, ładna felga, zadbany w 100 %, lśniący piękny lakier. Posiada standardy nowszej motoryzacji + Klimatyzację, poza tym po cholerę mi nowszy samochód ? skoro ten jeździ, nie spala dużo i wygląda 🙂

Gość Leszek Pierdzidupa

zależy jak bardzo jest stare bo wiesz ja bym do takiego g****a jak golf 2 nie wsiadł , bo to pokazuje ze jestem mega biedny , to juz wolałbym na rowerze jechac albo autobusem .. PRzynajmniej nikt nie wie czy mam kase moj tata jezdził dawniej rowerem , a pieniadze miał na auto , jednak nie mial samochodu wiele lat, bo nie potrzebował A odpowiadajc na twoje pytanie to na pewno nie wsiadlbym do jakiegos obciachowego g****a za obciachowe uważam golf 3 , passat , tico, stare audi , BMW mega obciach , skoda skoda to samochód dla ćwiercinteligentów , kapeluszników NAtomiast jakbym mial jezdzić starym samochodem jak na przyklad ford focus , ale który nie uwazam za wieśnicatwo to oczywiscie nie miałbym nic przeciwko

A pewnie biedaku to stać cię tylko na bilet autobusowy i dlatego re wszystkie marki ci nie leżą koneserzy.