Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda37

Potrzebuje pomocy dla moich dzieci ubrania zabawki buty itp

Polecane posty

Gość Jagoda37

Jestem mamą dwójki dzieci w wieku 2 latka synka i 6 miesięczną córkę mieszkam na wynajętym mieszkaniu mam ciężką sytułacje mam tylko środki z państwa nie mam pomocy z nikąt całe mieszkanie muszę umeblować sama pomalować mieszkanie bo teraz są położone tapety które muszą być zmienione ojciec dzieci przebywa w zk jeszcze przez 6 lat jestem sama nie mogę liczyć na pomoc rodziny

Gość gość
ojciec dziec w zk i ty z nim robisz kolejne dziecko, oddaj dzieci do rodzinny zastępczej a sama do roboty jak nie myślałaś wcześniej, i tak za darmo dostaje w wuj pieniędzy tj. 2x500+= 1` tys. + rodzinne 200 zl, to ja po 30 latach pracy tyle zarabiam w tym cholernym kraju

Gość gość
Won naciągaro. Ja sama wychowuję 2letnie dziecko, pracuję na 3/4 etatu i do nikogo ręki nie wyciągam. Nie należy mi się 500plus bo z alimentami mój dochód to 1670 zł. Za leki swoje i dziecka miesięcznie płacę 200-300 zł. Ty masz 2x 500 zł plus 200 zł rodzinnego plus alimenty plus zasiłki z ops celowe, stałe i dofinansowania do mieszkania czy prądu. I jeszcze masz czelność żebrać na forum?

Gość gość
na kolejne wizycie w zakładzie karnym dorób sobie kolejne i napieprz tak ze 6-10 dzieci to ci głupi pracujący podatnicy dadzą kolejne 500+, rodzinne i mieszkanie socjalne

Gość gość
A za co twój fagas siedzi w więzieniu?

Gość gość
Autorko, przykro mi bardzo. Niestety nie mogę pomóc ponieważ pomagam już jednej ubogiej rodzinie.

Gość gość
Robisz straszne błędy! Ile masz lat? Skończyłas jakąś szkole? sytuŁacje???? nikąT??? :( kto tak pisze?

Gość gość
Wiola.O. to Ty?

Gość gość
Napisz bardziej szczegółowo. W jakim wieku sa dzieci, jaki mają rozmiar - i ty także. Czego wam potrzeba. Była tu kiedyś mama której pomogłam na ile mogłam (sama mam chore dziecko). Skrzyknęłam się z koleżankami i posłałyśmy paczkę. Jakiś czas potem napisała do mnie że jej rodzina stanęła na nogi - wszystko się poukładało. Olej hejty - pisz czego konkretnie ci potrzeba i załóż e-maila na który mamy pisac.