Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzis w Lukowie w markecie widialem muslimska kurfe z czarna szmata na mordzie

Polecane posty

Gość gość

Jak widze taka kurfe-ninja gdzie tylko oczy widac to zaczynam sie obawiac zamachu.

Gość gość
Czy zakaz maskowania dotyczy tylko demonstracji? Trzeba bylo powiadomic ochrone.

Gość gość
dokladnie mogla stanowic zagrozenie

Gość gość
Debile, rasisci

Gość gość
A kto konkretnie jest tym rasista? Zamachowiec ktory zabija "niewiernych" w swietej wojnie islamu? Czy moze spokojny obywatel ktory profilaktycznie obawia sie islamistow?

Gość gość
21:56 racja

Gość gość
szok ja bym się bała :O

Gość gość
Jak ja widze muzulmanina na ulicy to stosuje zasade ograniczonego zaufania czyli odgornie zakladam ze to moze byc zamachowiec-dzihadysta. Autorce/autorowi nie dziwie sie ze ma takie odczucia na widok muslimow

Gość gość
Co tam Łuków. W Terespolu codziennie widać tych bandytów w hidżabach na łbach. Ja staram się właśnie o pozwolenie na broń. Sorry ale bezpieczeństwo mojej rodziny jest dla mnie ważniejsze niż lewacka poprawność polityczna.

Gość gość
nic gorszego nie mogło spotkać Polaków od PO ~ UW + UD + KLD/zbrodniarze na polskim przemyśle jego kadrach i tym samym na Polakach/ +PC+ AWS/głupki nad głupki/ + SLD +PSL /cwane mumie/ + znane wszystkim profesorskie NIC + Nowoczesna/tylko z nazwy/ - zapamiętajcie to równanie. I o tym że III rp zwaną "zieloną wyspą" albo jak kto woli II Japonią lub II Irlandią życiem przepłaciło kilkaset tysięcy Polaków a miliony je zmarnowało. I zapewne przy długu publicznym którego nikt nie zna (ponad 1 bilion dolarów?? jak twierdzi wielu nie po wałęsowskiej akademii) twórcy III rp nie dopuszczą do tego by wielu zwykłych spracowanych Polaków emerytury dożyło.

Gość gość
Gnoicie sie nawzajem..jak smiesz wyzywac kogos za jego ubior lub narodowosc...jestes bez grzechu grzeszniku!?To trzeba bylo zucic w nia kamieniem..

Gość gość
No właśnie w polsce maskowanie twarzy jest nielegalne widzze muslimy w choustach ale twarz mają odslanieta

Gość gość
Pluga...wcur, jak smiesz wyzywac innych za ich ubior i narodowosc..jestes bez grzechu to dlaczego kamieniem nie zuciles..Czy ta kobieta ma wplyw na to w jakiej religi ja wychowano i w jakim kraju sie urodzila,pustosta....nie Czy trzeba ja od razu wyzywac i przekreslac ...? Malo polek i innych europejek ktore jezdza na wycieczki do krajow arabskich i pokazuja d**y w stringach i gole piersi na plazy nie szanujac tamtejszej kultury?

Gość gość
@ gość dziś Pluga...wcur, jak smiesz wyzywac innych za ich ubior i narodowosc.. x Po pierwsze, nie za ubiór i nie za nadorowość tylko Autor zwyczajnie obawia się zamachów islamskich. x x jestes bez grzechu to dlaczego kamieniem nie zuciles. x Nie wiem kim jest Autor i jakie ma grzechy ale wątpię by dopóścił się zamachu w imię jakiegoś nieistniejącego allaha. x x .Czy ta kobieta ma wplyw na to w jakiej religi ja wychowano i w jakim kraju sie urodzila, x Jeżeli nadal świadomie nosi hidżab na głowie to znaczy, że nadal świadomie popiera najbardziej zbrodniczy i najbardziej totalitarny system świata - islam. x x Czy trzeba ja od razu wyzywac i przekreslac ...? x Wyzwiska przeciwko bombom. Wyzwiska przeciwko masowym gwałtowm i mordom. Coś mi się wydaje że muzułmanie używają czegoś znacznie gorszego niż tylko wyzwiska. Zanim zacznie piętnować Autora który zwyczajnie boi się zamachu to może napierw spójrz na to co wyprawiają muzułmanie. Usuń lewacki trollu belkę ze swojego poprawnie politycznego oka a dopiero potem bierz się za drzazgi innych. x x Malo polek i innych europejek ktore jezdza na wycieczki do krajow arabskich i pokazuja d**y w stringach i gole piersi na plazy nie szanujac tamtejszej kultury? x I dlatego usprawiedliwiasz masowe gwałty muzułmanów? Uważasz, że to "biała kobieta sprowokowała gwałt"? Jakim trzeb być ograniczonym lewakiem by wysnuwać takie tępeteorie... :O

Gość gość
w katolickim kościele na pewno bezpieczniej, szczególnie dla dzieci, gwałconych przez pedofilskich s*******i w sutannach Każda religia powinna wyginąć, byłby pokój na świecie.

Gość gość
Ja sie z tym zgadzam, ze kobiety ktore nosza sie w bikini w kraju gdzie nie ma dostepu do kobiet to prowokowanie do napastowania. Wina jest g****iciela, ale mamy wplyw na nasz wyglad i zachowanie. Jakbym zalozyl koszulke Wisly i poszedl na osiedle Cracovii to do kogo powinienem miec pretensje? Do kiboli ktorzy mnie skopali czy do siebie za brak rozumu?

Gość gość
Ale dlaczego przybysze muzułmańscy roszczą sobie prawo do gwałcenia w Europie bo w Afryca mają taką "kulturę"? Przepraszam, tu jest Europa. Jak któremuś muzułmaninowi nie odpowiada widok bikini to niech spiertala do siebie do kraju a nie tu nam narzuca swój chory zacofany szariat.

Gość gość
@ gość dziś Ja sie z tym zgadzam, ze kobiety ktore nosza sie w bikini w kraju gdzie nie ma dostepu do kobiet to prowokowanie do napastowania. x O jakim kraju piszesz? O muslimskim? Kretynko muslimy gwałca w europie!!!!

Gość gość
Jestem za tym, żeby do PL przyjechały setki tysięcy muzułmanów. Cała moja nadzieja w tym, że oni przepędzą tych oszalałych, polskich katoli. Najwyższy czas żeby wzbogacili nasz kraj i mieli dzieci z Polkami. Przecież Polki są chętne więc nie widzę problemu.

Gość gość
Papież mówi, żeby pomagać muzułmanom a on przecież dobrze wie co i jak. Stosujecie się do jego nauk.

Gość Pieprznieta bez powodu
Dokladnie! W********ac z mulami kozojebcami! Tutaj jest Polska dla Polakow, Polska dla mądrych i pracowitych ludzi (chodzi o obcokrajowców), ktorzy potrafią się asymilowac, dla ludzi ktorzy potrafia zyc obok siebie, mimo roznic, a ich wspólnym celem jest polepszenie warunkow obywateli i kraju, dbanie o ich bezpieczenstwo i nie łamanie prawa koniecznego, wynikającego z sumienia ludzkiego, ludzi, ktorzy nie boja sie karac tych zlych i zagrazajacych innym, bez wzgledu na to kim sa, w co wierza i skad pochodza, bez nazywania tego rasizmem, homofobia etc. Bądźmy sprawiedliwi jako zwykly czlowiek dla czlowieka, bez innych odcieni.

Gość gość
@ gość dziś Jestem za tym, żeby do PL przyjechały setki tysięcy muzułmanów. Cała moja nadzieja w tym, że oni przepędzą tych oszalałych, polskich katoli. Najwyższy czas żeby wzbogacili nasz kraj i mieli dzieci z Polkami. x Niech mi ktoś po tej wypowiedzi powie, że lewak nie jest głupcem :O

Gość Pieprznieta bez powodu
Bez obaw, taki człowiek nie ma prawa glosu, juz my sie o to postaramy :)

Gość gość
Trzymam za słowo :)