Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja4536

Czy powinnam pojechać?

Polecane posty

Gość Anastazja4536

Jakis czas temu rozstaliśmy się z partnerem zylismy na odległosć kilka lat pokłocilismy się przez stres padło pare nie miłych słów powiedział także ,że mnie nie kocha juz i zaproponował przyjaźni odmówiłam gdyz nadal go kocham. Kilka razy sie z nim kontaktowałam zawsze odpowaidał ,Zadzwoniłam do niego na telefon i przeprosiłam za wszystko powiedziałam ,że jest dla mnie ważny ,ale on tylko podziękował. Co powinnam zrobić? Czy powinnam jechac do niego zeby porozmawiać z nim twarzą w twarz? To 10 godziny jazdy pociągiem. Miał ktoś kiedys podobny problem?

Gość gość
Desperatka? Miej honor masz już swoje lata tak czuję a zachowujesz się jak malolata. Bez urazy oczywiście.

Gość gość
W życiu ! odetnij się od niego

Gość Anastazja4536
Oboje mamy po 23 lata wlasnie zablokowałam go na wszystkich portalach . Jest mi nadal bardzo przykro i nie dociera to do mojego umysłu ,że tak się stało. Nie wiem czym zawiniłam od wiosny miałam zamieszkać w jego mieście mimo ,że nie mam nikogo w tamtych stronach miałam tam przesnieść się ze swojej uczelni. Bylismy razem w takim związku z 7 lat. Nie rozumiem dlaczego on nie przeprosił mnie mimo ,że chyba tak nakazuje kultura.

Gość gość
up ktos mial tak ?