Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Ukraińcy są przystojniejsi od Rosjan?

Polecane posty

Gość gość
On był wtedy dzieciakiem pajacyku, od tego czasu minęło prawie 10 lat :) teraz ma ładna fryzurę i boska szwedzka twarz :)

Gość gość
Kiedyś w Warszawie widziałam nieziemsko przystojnego Ukraińca wysoki blondyn z niebianskimi oczami rozmawiał po ukraińsku przez telefon szczeka mi opadła nic mogłam się napatrzeć

Gość gość
Ja też zauważyłam ze Ukraińcy sa bardzo ładni Ci młodzi z miast , Ci brzydsi to starsi i ze wsi

Gość gość
Putin miażdży tych wszystkich waszych lalusiów z grzywką. Putin to jest MĘŻCZYZNA.

Gość gość
Co by nie mówić o Putinie Tobą ma coś w sobie :-D jest bardzo męski, zabójczo inteligentny

Gość gość
Rewelacyjna kobieta!! tylko ona doprowadza mnie do takiej rozkoszy!uwielbiam Cię Madziu! http://sex-tele.pl/47398

Gość gość
No i łobuz kocha mocniej :).

Gość gość
Młodzi Rosjanie z dużych miast to bajka , znałam jednego ruskiego z Niemiec , wysoki bardzo umiesniony ładna szczęka ciemnieksza karnacja i oczy

Gość gość
Teraz moda na Ukraińców :-D

Gość gość
Nawet Ukraińcy wyprzedzają Polaków w kwestii urody, źle siebie dzieje.

Gość gość
Też to zauważyłam , albo brzydcy albo jak anioły nie ma średnich Ukraińców

Gość gość
Może by tak spróbować z ukraincem? :)

Gość gość
Spróbuj! Ja koniecznie tez, mam teraz okazję a ten Ukrainiec którego znam jest naprawdę fajny z wyglądu

Gość gość
Nie tylko z wyglądu są lepsi od polaków. Jak się z nimi porozmawia to widać też, że są znacznie milsi i inteligentniejsi.

Gość gość
Wołyń 1940

Gość gość
Nie wiem jak Ruscy ale młodzi Ukraińcy z dużych miast są rzeczywiście naprawdę przystojni i dobrze ubrani

Gość gość
Oby jak najwięcej młodych Ukraińców w Polsce :-)

Gość gość
Młodzi z dużych miast to pozerzy "ajfony" , marlboro, adidasy, nike itp. itd. Przyszłam kiedyś to takiego jednego z jego kolegami i tyle kasy noszą na sobie a w domu wpitalają jajecznice z parówkami w plasterkach.

Gość gość
Przystojny Ukrainiec czy Ruski to on takie Polski jak wy to nawet nie splunie bo jesteście roszczeniowe i leniwe :D

Gość gość
Żebyś się nie zesral ukrainki też sa roszczeniowe a jest dużo związków Polek z ukraincami

Gość gość
Ohhhh naprawdę ? Dużo Ukraińców patrzy na Polki z porzadaniem, Ja mam kolegę w pracy ukrainca i mi cały czas komentuje zdjęcia na fb jaka jestem piękna :) Z reszta nie tylko mi im sie Polki podobają

Gość gość
Ukraińcy czarusie tylko się do wyra nadają ale do życia już nie, bo kłamcy, chlejusy i zdradzają non stop. I złodzieje gorsi niż Polacy.

Gość gość
Boze debilki czym wy sie zajmujecie. I niby kobiety nie patrza az tak na wyglad. Wezcie sie za jakas prace bo widac ze z nudow glupoty tylko wam przychodza do glowy. Ja p*****le czlowiek tyra dzien w dzien a taki pustak tylko siedzi i rozkminia kto jest brzydki a kto przystojny. Zenujace

Gość gość
I pisze sie pożadaniem kretynko, jezeli wypowiadasz sie juz na jakims forum publicznym to chociaz dbaj o forme.

Gość gość
Ostatnia maszkaro jak ci coś nie pasuje to nie czytaj i idź tyrac z kolei cała noc. Kobiety to tez wzrokowy i patrzą na wygląd nie oszukujmy się :-D

Gość gość
Ale żałosny koleś , co go to obchodzi co robią "obce baby " na życie ani na jedzenie mi nie dajesz więc zamilcz pajacu :D

Gość gość
Ukrainki sa roszczeniowe ale jak trzeba to dostanie w ryja i siedzi cicho a wy byscie zrobily tragedie na pol europy :D

Gość gość
Chyba Cię posralo, raz hiszpań uderzył moja koleżankę Ukrainke to poleciała na obdukcje i wyciągnęła 5 tyś euro odszkodowania i każdy z jego znajomych się dowiedział co zrobił , Ty chyba mówisz o jakichś wiesniaczkach pod czarnobylem :D

Gość gość
Ukrainki tez sa sliczne i jest ich mnostwo np we Wroclawiu. I sa b latwe. Ale czy warto tworzyc o tym tak p******y temat aby sie dowartosciowac w stylu "spokojnie moge sobie puknac taka ukrainke i mam alternatywe jezeli polki beda krecic nosem". Tylko baby. Tylko baby potrafia zakladac tak durne tematy zeby sie dowartosciowac i sobie wyobrazac ze teraz i polacy i ukraincy i rozjanie i czarni i zolci i pomaranczowi beda zabiegac o ich wzgledy.