Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne mamusie chleja piwsko a dzieciory robią co chcą :(

Polecane posty

Gość gość

byłam dziś pierwszy (i ostatni) raz na wycieczce zorganizowanej przez hotel. jeździliśmy tramwajem wodnym. było wiele atrakcji podczas przystanków. miejsca były zarezerwowane tak, aby rodzice z dziećmi byli w jednej strefie (i to była porażka), bo obok nas były 4 samotne mamusie, ewidentnie szukające chłopów (bo śmiało i głośno komentowany ze one sa wolne), ale nie to było najgorsze. ich dzieci (stadko chyba z 7 w wieku od ok 2 do 12-13lat) byly straszne. wrzeszczaly, piszczaly, dewastowsly tramwaj.... :( hdy wyjezdzalismy to byly tylko upierdliwe i odrobinę irytujące ale w drodze powrotnej to juz byla tragedia. mamusie walnely sobie po piwku na plazy a jak wracaliśmy to w tramwaju tez wyjely butelki :O A dzieciory robiły co chciały-skakaly po ławkach, biegaly-jeden ten najmłodszy wyciął orła i z wargi leciała mu krew. koordynator wycieczki siedział sino-czerwony ale nic nie mówił do czasu az jedno z dzieci prawie wpadło do wody-4 wychylala się przez okno i jeden wychylil się za bardzo... A mamusie generalnie wyluzowane, smichy, chichy... ja rozumiem człowiek jest na urlopie z dala od domu, w innym kraju, male prawdopodobieństwo spotkac kogoś znajomego, to się odpreza-ale to juz lwkka przesada :( moj syn patrzyl na te dzieci i pewnie się zastanawiał dlaczego on nie może wejść na stolik butami i wyglądać przez okno-przecież na początku wszystkim zabronili a tamci to robią. on grzecznie siedział, a tamci szaleli i wyglądali na zadowolonych żal mi bylo mojego dziecka bo widział ze coś co jest zabronione innym sprawia frajdę i matki im pozwalają. on nawet słowem się nie odezwał, kupiliśmy mu fajna zabawkę za to ze był grzeczny, ale takie pokazywanie dzieciom ze łamanie zakazów jest fajne jest nie na miejscu. mam nadzieję ze do końca urlopu już ich nie spotkamy.

Gość gość
po to chyba dostajemy 500+ na dziecko aby chlać i robić kolejnego bachora, o to chyba chodzi pisowcom aby przyrost naturalny był duży

Gość gość
nie wiem czy z 500plus stać by je było na taką wycieczkę... chyba z 3 lat odkładania...

Gość gość
A no też taka jedna znam. ma 3 dzieci, każde z innym. niby z bogatej rodziny ale nie zmienia to faktu ze jest wywloka