Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jadziaaa

Poduszki dekoracyjne do salonu ?

Polecane posty

Go艣膰 judyta292

Ja kupi艂am bardzo fajne poduszki na scandicsofa.pl jak kupowali艣my sof臋 i fotele. Pani z obs艂ugi podpowiedzia艂a mi, 偶e maja spory wyb贸r i faktycznie uda艂o mi sie 艣wietnie dopasowa膰 nie tylko do salonu ale r贸wnie偶 do sypialni. Troche 偶a艂uj臋, 偶e nie wzi臋艂am za jednym zamachem c贸rce do pokoju ale nic przeciez straconego. Nied艂ugo b臋dziemy wymienia膰 jej meble i wtedy zam贸wi臋 jej odpowiednie ju偶.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olkaaaa

Dla mnie najlepsze s膮 poszewki z room99. S膮 艣wietnej jakosci i wygl膮daj膮 bardzo stylowo .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

widzia艂am u nich teraz takie ze zlotym zdobienie, no cudenko, wlasnie jako ozdobna poduszeczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkanna

Teraz pojawi艂y si臋 super nowo艣ci w Room99 - nowa linia jest mega nowoczesna, do loftowych, nowoczesnych聽 wn臋trz super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

mi si臋 spodobaly te okr膮gle ze zlotymi zdobieniami, czekam na zamowienie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola95

A ja dopasowa艂am sobie idealnie poduszki do sofy w scandicsofa.pl. Nawet nie spodziewa艂am si臋, 偶e b臋d膮 tak 艣wietne i to pod ka偶dym wzgl臋dem. Musz臋 przyzna膰, 偶e jako艣膰 materia艂贸w i uszycie no wida膰, 偶e dbaj膮 o jako艣膰. Ka偶dy, nawet najmniejszy detal jest perfekcyjnie dopracowany i do tego ta niska cena. Warto by艂o do nich zajrze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Goska

Ja ostanio zam贸wi艂am z room99 bo maja nowe wzory i czekam na zam贸wienie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina111

Moda na kolorowe poduszki i w ogole du偶膮 ilo艣膰 poduch baaardzo przypad艂a mi do gustu. Co jaki艣 czas zamawiam nowe poszewki z allmeblo i od razu ca艂y salon wydaje si臋 od艣wie偶ony;)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gaja

Fajne poduszki mo偶esz znale藕膰 na fejsie pracownia sznurka. Sama ostatnio stamt膮d zamawia艂am i jestem zadowolona. S膮 dobrze wykonane i mi艂e w dotyku. Kolor taki sam jak na zdj臋ciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annkanan

Z Romm99 polecam zakupy, 艣wietna jako艣c, dobre ceny i zawsze szybka przesy艂ka. Nie zawiod艂am si臋 jeszcze nigdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewwka
11 godzin temu, Go艣膰 Annkanan napisa艂:

Z Romm99 polecam zakupy, 艣wietna jako艣c, dobre ceny i zawsze szybka przesy艂ka. Nie zawiod艂am si臋 jeszcze nigdy

Tez tam kupuj臋, dobra jako艣膰 ale i fajne podej艣cie do klienta i zawsze mega szybka wysy艂ka! To si臋 ceni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Ale z room99 nie tylko maja dobrej jakosci poszewki ale tez narzuty i posciel :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

to prawda, aczkolwiek teraz widzia艂am, 偶e maja duzo wi臋cej poduszek ozdobnych i jest z czego wybiera膰 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala k

Mo偶na jeszcze zerkn膮膰 na scandicsofa.pl, gdzie r贸wnie偶 jest ca艂kiem pory wyb贸r i dobre ceny nawet maja. Niedawno zamawia艂am kolejne, tym razem w艂a艣nie do salonu i pani na dziale obs艂ugi bardzo mi pomog艂a z doborem zar贸wno materia艂u jak i koloru, aby pasowa艂y mi do naro偶nika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

jak po praniu te poszewki wygl膮daj膮? pytam o obie firmy? mam male dziecko w domu lat 3, wi臋c wiadomo jak to bywa. Chce kupi膰 ozdobne poduszki, 偶eby o偶ywi膰 naroznik, aczkolwiek wola艂abym dobrej jako艣ci, 偶eby po praniu dobrze wygl膮da艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwia

Dla fan贸w stylu skandynawskiego mam dobry sklep z poszewkami na poduszki www.littledreams.pl Maj膮 tam fajny wyb贸r, poduszki w r贸偶ne wzory pasuj膮ce do wn臋trz w stylu scandi. S膮 motywy gwiazdek, geometryczne, botaniczne a tak偶e modne teraz poszewki aksamitne. Ceny s膮 艣wietne, jak na r臋kodzie艂o bardzo korzystne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa

艢wietne poszewki na poduszki mo偶na zam贸wi膰 na allmeblopl ;) Bardzo szybko realizuj膮 zam贸wienie a poszewki maj膮 naprawd臋 bardzo dobr膮 jako艣膰 i co wa偶ne cen臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewa

Poduszki niedawno zam贸wi艂am z fanpage pracownia sznurka, s膮 r臋cznie robione co bardzo doceniam. D艂ugo takich szuka艂am i w ko艅cu uda艂o si臋 znale藕膰. S膮 prze艣liczne no i starannie wykonane聽:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olga

Kupi艂am ostanio na room99 i super si臋 prezentuj膮 馃檪

Udost臋pnij ten post