Gość Krystyna Napisano Lipiec 28, 2019 Właśnie zaczęłam odchudzanie z Slimunox pewnie będzie mi bardzo ciężko przestawić się na dietę i zrezygnować z tego wszystkiego co do tej pory jadłam.Ale jak mus to mus.Muszę schudnąć i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyysia 0 Napisano Lipiec 29, 2019 ja nie ufam żaaaadnym tabletkom na odchudzanie. Dieta, ćwiczenia, zdrowe podejście plus picie dużej ilości wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość YY4 Napisano Lipiec 29, 2019 naturalne nie są zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MoniqaKońska Napisano Lipiec 29, 2019 Na pewnio nie slimunox ;) Odchudzi portfel mi ponad 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zaman Napisano Sierpień 1, 2019 Najlepsza jest dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojaki Napisano Sierpień 1, 2019 tak i ruch to podstawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seba3 Napisano Sierpień 3, 2019 Jak mi się nie chce RUCHu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7yu7 Napisano Sierpień 5, 2019 to niech ci sie zachce bo nie schudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kuracja Napisano Sierpień 6, 2019 Cześć, sprawdźcie sobie www.klinikasylwetki.xja.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tus Napisano Sierpień 6, 2019 Zaczynam odchudzanko wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiana Napisano Sierpień 8, 2019 Nadwaga? uciążliwie powracające kilogramy? efekt jojo? - Adipex RS - 578 554 347 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sae5 Napisano Sierpień 9, 2019 Ja tam nie bralam tabletek i schudlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vansii7 0 Napisano Sierpień 9, 2019 Jedne z najlepszych tabletek na odchudzanie na rynku, mają darmowa wysyłkę. Sama brałam te tabletki i zrzuciłam około 10kg, nie chciało mi się po nich jeść słodyczy ani podjadać, na prawdę dziewczyny wam polecam! http://kgh.pl/slimmertime tutaj macie link:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azalio Napisano Sierpień 10, 2019 Działa coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vansii7 0 Napisano Sierpień 10, 2019 Jak dla mnie są super bo na prawdę nie chciało mi się jeść słodyczy ani podjadac, pomagają spalić więcej kalorii przy ćwiczeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asaaasas Napisano Sierpień 11, 2019 Zdrowe jedzenie i ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandra z Kariowa Napisano Sierpień 11, 2019 O bebe działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukrecja45 Napisano Sierpień 12, 2019 Dobre naturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teresa S. Napisano Sierpień 12, 2019 Dziewczyny mam sprawdzoną babke od tabletek na odchudzanie. Stosowalam ja, moja siostra i 2 kuzynki. Każdej spadło od 5 do 12 kg w zależności od preferencji organizmu. Na pewno wam też pomoże i dobierze odpowiedni srodek więc podaję nr do Pani Moniki 517906693. Pozdrawiam Serdecznie Moje Kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pinia Napisano Sierpień 14, 2019 Ja też zdecydowąłam się na zastosowanie Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu. W końcu mam porządną sylwetkę i nie mam nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wez nie piniuj Napisano Sierpień 17, 2019 Jasne Pinia Jasne :) :;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adasika Napisano Sierpień 17, 2019 Ale po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dober Napisano Sierpień 18, 2019 Polecam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia Lopess Napisano Sierpień 24, 2019 ALe po co? Spacer, ćwiczenia dadzą radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mościk89 Napisano Sierpień 25, 2019 Ćwiczenia i sporo ruchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Geiszo Napisano Sierpień 29, 2019 Kurcze a ja znowu jo jo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marhol Napisano Wrzesień 7, 2019 Polecam nie podjadać i jo jo nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alko77we Napisano Wrzesień 13, 2019 Powoli wprowadzać węglowodan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AlinkaWww Napisano Wrzesień 13, 2019 Ja od tygodnia na dievie i kg lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aronia77 Napisano Wrzesień 24, 2019 Ja na białku i kg lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach