Gość Jolka Lis Napisano Wrzesień 25, 2019 Ja dopiero zrzuciłam 3kg szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moniadonia Napisano Wrzesień 27, 2019 A ja nic a nic ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janina Olsza Napisano Wrzesień 28, 2019 Je jestem żarłok i mi nic nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronikaaa Napisano Wrzesień 29, 2019 To tyle nue jedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dario Zalo Napisano Wrzesień 29, 2019 Łatwo powiedzieć nie jedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PolMA Napisano Październik 2, 2019 No nie zawsze można ale od czegoś zacząć musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka Lisek Napisano Październik 4, 2019 Polecam z Morskich ślimaków dobre są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marina Napisano Październik 5, 2019 Lisek weź nie .......ol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Październik 6, 2019 Ja stawiam zdecydowanie po prostu na zdrowe odżywianie:) Najlepsze wyjście jadać 5 posiłków dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leopold Napisano Październik 7, 2019 Ćwicz rozsądnie, dzięki temu unikniesz kontuzji, Nie zniechęcaj się, Realizując konsekwentnie swój plan a na pewno zauważysz efekty treningu ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2019 dziewczyno ile Ty masz lat? chyba niewiele jesli myslisz ze jakies tabletki zalatwia sprawe. postaw na zdrowy styl zycia, zdrowe odzywiania - z glowa! jesli nie potrafisz gotowac badz nie lubisz zamow catering to naprawde wiele nie kosztuje. ja zamawiam od wygodnadieta - lubie to rozwiazanie bo rzadko bywam w domu, jadalam zazwyczaj na miescie badz na szybko bralam cos w jaims sklepie co mialo mega duzo kalorii, niestety odbilo sie to na mnie waga poszla wysoko w gore. pudelka dostaje codziennie rano zaberam ze soba i mam jedzenie na caly dzien. maja wiele opcji do wyboru zarowno jesli chodzi o diete jak i kalorycznosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlgaOlgaOlga Napisano Październik 10, 2019 WygodnaDieta - też zamawiam i tez polecam, najlepsze rozwiązanie żeby schudnąć to właśnie jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASka Napisano Październik 11, 2019 Tylko chcę 5kg i nie mogę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja41 Napisano Październik 12, 2019 To jak ja waga stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolezanka Napisano Październik 13, 2019 Trudno jest dać jedną uniwersalną radę, bo odchudzanie to indywidualne podejście, a każdy z nas jest inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patii Napisano Październik 13, 2019 Podejscie i motywacja na poczatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzata Napisano Październik 13, 2019 Jak dla mnie nie ma lepszego od środka na odchudzanie jak Slimunox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Napisano Październik 13, 2019 Przed chwilą, Gość Małgorzata napisał: Jak dla mnie nie ma lepszego od środka na odchudzanie jak Slimunox Ja również stosowałam te tabletki i w ciągu trzech miesięcy dzięki nim udało mi się pozbyć całej nadwagi a nie było tego mało bo prawie 13 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwaKaa Napisano Październik 13, 2019 Slimunox dobry na sraczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kati II Napisano Październik 14, 2019 Albo na odchudzenie portfela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toli Napisano Październik 15, 2019 Ja tam nic nie łykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorka Napisano Październik 17, 2019 Polecam ziołowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pawcio Napisano Październik 18, 2019 A na facetow to dziala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Październik 20, 2019 no ja schudłam już 3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aldonka77 Napisano Październik 21, 2019 ocet jabłkowy ktoś próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lolkusz Napisano Październik 22, 2019 ocet jabłkowy ktoś próbował? Własnie ciekawe jak działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia45 Napisano Październik 22, 2019 Raczej malo zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alina Napisano Październik 25, 2019 o jojojo mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tadeusz R Napisano Październik 26, 2019 Ocet jablkowy to nie cudo na wszystko. On glownie na trawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sklaksa Karola Napisano Październik 26, 2019 Dieta norweska, zwana też kopenhaską pozwala na szybki spadek masy ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach