Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry i doświadczony adwokat z Katowic poszukiwany!!pilne

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest bardzo skaplikowana nie wiemy do kogo się zgłosić bo byliśmy już u jednego adwokata bo kolega polecił nam taniego ale on chyba rok czy dwa po aplikacji i nie zrobił na nas dobrego wrażenia raczej zagubiony.pomocy

Gość gość
W sprawach trudnych tylko Arkadiusz Ludwiczek to adwokat który ma doświadczenie wielkie z tego co wiem tez wyklada.Nam wygrał bardzo trudna sprawę no i syn dzieki niemu nie siedzial w areszcie.Byliśmy u niego tez z polecenia . Jego numer 605835624.polecam ceny do zaakceptowania

Gość gość
Bo ile trzeba liczyć za spraw karna?

Gość gosia213
ja korzystałam z pomocy tego Pana.. http://adwokat-szajdak.pl/dlaczego-adwokat nie trzeba się sugerować miejscowośćią, ja jestem z katowic właśnie i nie było problemu. Polecam naprawdę, cieszę się że na Niego trafiłam

Gość gość
Ja polecam pana Hanaka. Jest mlody, ale dlatego widac u niego zaangazowanie i zainteresowanie sprawa. Pierwszy kontakt mialam z nim, kiedy przyszedl na zastepstwo za innego adwokata. Bylam przerazona, bo taki mlody. Ale jak zaczal zadawac pytania na sali rozpraw, to widzialam, ze nie jest tutaj z przypadku. Teraz sama sie do niego zglosilam z inna sprawa. Nr 601789488. Widze, ze ma nawet strone internetowa: www.adwokat-hanak.pl

Gość gość
Ludzie ja nie polecam tych wszystkich gówniarzy po studiach co to ledwo aplikacje zrobili.Takiego właśnie miałam ale porażka,sprawa przegrana bo pan niby mecenas nie znał dokładnie przepisów ,w sądzie tez zle wypadał niby taki do przodu ale ani to ogłady,1aż mi raz w sądzie wstyd było,teraz mamy w rodzinie sprawę o spadek No i szukam tez z doświadczeniem i wiedza przede wszystkim.

Gość Katarzyna76
A my jesteśmy właśnie po kolejnym spotkaniu z panem adwokatem Ludwiczkiem.Facet wie co robi.Co ważne nie bierze za każda poradę-wcześniejszy prawnik brał po 200 zł za każde spotkanie!!!dal nam jedna cenę i wszystko w tym jest.

Gość bifek
Sprawa karna jakie to są ceny?bo przez telefon to nikt nie chce powiedzieć tylko wszyscy że dopiero po analizie całej sprawy.Tylko ja muszę wiedzieć orientacyjnie.Pomocy!!

Gość gość
I nikt Ci nie da odpowiedzi,bo ceny sa różne i adwokat musi najpierw wiedzieć z czym ma doczynienia