Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 1111222

wyzywanie ludzi przez internet

Polecane posty

Gość gość
Zależy co kto uważa za obrażanie , obrazaniem moze być także pisanie lekcewazacym tonem oraz arogancja , ja nie biorę do siebie jak ktoś mmie wyzywa bo nie jestem prymitywem żeby znizac się do tego samego

Gość gość
skromna ja to głupia szmata:classic_cool:

14:22 Możesz rozwinąć, przytoczyć, zalinkować i wykazać mój brak dystansu ? :D do dzieła :classic_cool:

Gość gość
Gdyby spłynęło po tobie to, co napisałam o 14:14, zwyczajnie nie zareagowałabyś na mój wpis. Bo przecież co ciebie obchodzą gorzkie żale jakiejś anonimowej baby z neta? :-) Ludzie, bądźmy uczciwi. Wszyscy mamy jakieś słabe punkty i czasami reagujemy niepotrzebnie emocjonalnie. Magia internetu polega na tym, że łatwo się zagubić nieco. Osoba aczkolwiek anonimowa - też jest kims. To, co czytamy, to nie są tylko samopiszące się literki w internecie :-)

Gość gość
Do mojego postu z 14:27 ... czemu się tym gryziesz skromna? To tylko net, a ja jestem anonimowa, więc o co chodzi???

Gość gość
Tylko jedno wam powiem co zrobić- nie rozmawiać z debilami i psycholami.

Gość gość
14:30 i tu mamy zagwozdke, bo najlepiej nie pisac wcale. Ale jesteśmy tylko ludźmi i czasami coś, co napisał ktoś anonimowy, pomimo wszystko naruszy w jakiś sposób nasze uczucia, godność itp. Na to nie ma mądrych. Taka prawda.

14:27 jestem ciekawa o co Ci chodzi, rozwiniesz ? przytoczysz ? Porozmawiajmy o tym :classic_cool:

Ale ja mam chwilę i kaprys aby porozmawiać a innych tematów ciekawych brak :(

Gość gość
Nie zaglądać na debilne tematy od polmozgow ,oni nic sobą nie reprezentują ,nic nie wnoszą , są nikim .

Gość gość
Skromna, nie widze w tym sensu. To do niczego nie doprowadzi a ty zwyczajnie pójdź za swoja własna radą, weź kilka głębokich odechów i zgodnie z własną teorią zdystansuj sie do mojego wpisu. Ponadto ja spadam do reala wykombinować jakiś szybki obiadek, bo późno się robi :-) Miłego dnia!

Gość gość
Dodam że w doopie mam czyjekolwiek kaprysy, zwłaszcza , ze sama do osób kapryśnych mie należe, toteż sayonara :-)

Gość gość
Olenko skarbie ,!!!!!!!! Czy chcesz się ze mną umówić chetnie wynagrodze ci wszystkie przykrości od złych ludzi . A uwierz mi potrafię . Piotr pgtechnikooim4@gmail.com

14:36 hahaha to jest twój wpis i twoje zdanie na mój temat przecież, masz do niego prawo :classic_cool: ja mam prawo odpisać/napisać coś jak mam kaprys czegoś dociec :classic_cool: smaczego ;)

Gość gość
Hahahaha Oleńko Skarbie Kocham Cię wróć... nie uciekaj nastaw obiad i chodź tu do mnie...

Gość gość
skromna to typowa hejterka internetowa. Uważa się za osobę kulturalną i zdystansowaną, ale nieustannie sączy swój jad na tym forum. Ona pewnie nazywa to ironią, ale tacy ludzie są gorsi od tych nieszczęśników obrzucających innych wulgarnymi wyzwiskami. "Co, zabolało. Ja przecież nic obraźliwego nie napisałam, ja tylko wytknęłam twoją głupotę." W każdej jej wypowiedzi jest jakaś zawoalowana agresja. Jest taką żeńską wersją "zawsze szczerego", który twierdzi, że nikogo nie obraża, z nikogo nie szydzi, jest tylko szczery, a tak naprawdę jest napastliwym hejterem. Te pełne szyderstwa i wyższości odzywki typu"czyżby?", "naprawdę?" i ikona "cool".

Gość gość
Logujecie się na najgorszym szambie wśród forów i macie pretensje ? Jak chcecie kultury to się przeniescie na net kobiety albo wizaz forum , tam za obrażanie od razu idzie ban .... A Co do tego wielkiego "obrażania " najwięcej do powiedzenia maja te co same ublizaja innym , jedna baba kiedyś z niebieskim Nickiem burzyla się wielce jak ja obrażają a na drugi dzień na innym temacie widziałam jak dziewczynie od szmat jedzie , więc błagam bez hipokryzji

Gość gość
O Jezus mnie cały czas wyzywaja i nie robię o to hallo , musicie sobie wyobrazić ze taką osobą to wredny mały gruby gremlin z twarzą wybrudzona czekolada i kiełbasa w drugiej ręce , wcale nie wierzcie ,że to "wielkie damy" wam tak dogaduja :) większość z tych nie szanujacych nikogo osób to ludzie którzy nie umieją się inaczej wyslowic niż "Ty tepaku " albo "kur....o " bo wyniosly to z domu , a takie branie tego "do siebie " to też oznaka narcyzmu I nadmierne przewrazliwienie

Gość gość
Kafeteria z tego żyje że to jedyne forum gdzie można sobie jechać :D

Gość gość
Ludzie sa głupi i tyle. Wiesz Olu skąd się to bierze? A no stąd, że nie radzą sobie sami ze sobą, ktoś ich na codzień szmacil a teraz na forum internetowym odreagowuja, bo tylko na tyle ich stać. Po prostu lechta im to p*****lniete chore ego. Ludzie na ogół są fałszywi, dwulicowi i głupi. Nie mówię, że wszyscy ale większość właśnie taka jest. Patrzą jak wybić sie na twoich plecach po swoje cele.

Gość gość
Mnie zastanawia ten/ta od "szmat"..Inaczej nie umie, tylko stale to samo? Myślę, że niektórzy w ten sposób odreagowują swoje bycie w szeregu w realu. Przełożonym, szefowej tak nie odpyskną. Tchórze bez honoru.

Gość gość
Ludzie wyzywają w internecie bo mogą. Nie ma za to kar, nikt nic nie robi jedynie można dostać wiązankę od obrażonego gościa. Tak jak ktoś tu napisał agresja wyzwala agresje, człowiek skrzywdzony, zakompleksiony, nie szanowany a zatem niepotrafiący szanować innych będzie szukał odreagowania emocji w internecie bo sprawiedliwości w życiu realnym jest mało. Coz z tego ,ze oberwie przypadkowa osoba, to nie ma znaczenia, ważne jest ,ze wyzywający sobie ulżył. Nie zgadzam się z tym ,ze ludzie , którzy czuja się obrażeni nie maja dystansu do siebie bo internet może jest anonimowy ale piszą to realni ludzie , ludzie , którzy nie pozwolą sobą pomiatać. Jak ktoś przypadkiem zostawi portfel na stole w restauracji a inny klient sobie go przylawszy to jest złodziejem choć nigdy nic nie ukradł to okazja sprawiła ,ze złodziejem został. Według tu niektórych okradziony nie powinien zgłosić kradzieży na policje bo sam zawinił (zapomniał portfel) a złodziej nie jest złodziejem tylko wykorzystał sytuacje.

Co ma kradzież do opinii zupełnie nieznanej mi osoby na mój temat ? Czy to tutaj czy w życiu realnym mogę zaśmiać się w twarz osobie wydającej opinię na temat mój i mojego życia nie mając o nim zielonego pojęcia często za podstawę biorąc plotki bo mam takową w doopie ;) ewentualnie przytulić mogę :classic_cool: bo znam pobudki jakimi się owa osoba kierowała ;) jak nie mam kaprysu mogę nie zareagować wcale przecież :)

Gość gość
W y ********************* a j szmato bez wartości

Gość gość
uwazam za tego psychola powinni zamknac w osrodku. ja mam to gdzies co pisze, tez mi bluzga w tematach ale wiecie o czym to swiadczy? ze jest chory i do tego jest nieudacznikiem, zadna zdrowa na umysle, zadowolona z zycia osoba tak nie postepuje. i nie ma zadnego tlumaczenia ze z zycia nie mozna byc zadowolonym i odreagowuje bo tak sie tlumaczy moj glupawy kuzyn ktory cierpi na ta sama przypadlosc. wyzywa tez po pijaku znajomych bo na trzezwo to tylko w necie ,anonimowo oczywiscie:) moze to on ? :D zgłaszajcie redakcji albo na policje, nie macie zadnych znajomych tam? na pewno szybciej znajomi wam sprawdza nawet po cichu niz jak pojdziecie ze zgloszeniem nie znajac nikogo, ale warto probowac

Gość gość
Skromna Ja czytajac Twoje wypowiedzi stwierdzam nie masz żadnego dystansu do siebie a jedynie na taką osobę pozujesz :)

Gość gość
19:54 - całkowicie się z Tobą zgadzam. Kilka godzin temu po jednym z jej wpisów zabrałam głos, powiedziałam jej, ze miałam już okazję dyskutować z nia na innym topiku /co nie jest trudne, bo widać ja tu wszędzie i o kazdej porze, starczy wejść raz na tydzień i wyrywkowo przejrzeć kilka tematów- ale nie o tym/ Otóż napisałam jej, że podczas naszej różnicy zdań na jakis temat, nie zachowywała sie jak ktoś, kto ma dystans. Odnosiło się wrażenie, że to, co się do niej pisze bardzo w nią godzi. Gdy napisałam o tej sytuacji, naciskała, zeby jej to przypomnieć, wkleic linka itp. Czy osoba z dystansem i taka, co ma doopie, to co inni o niej myślą i mówia zachowuje się w taki sposób? :-)

Gość gość
Dziwne społeczeństwo się nam porobiło , teraz wystarczy byle co żeby się"poczuć urazonym " najlepiej to pozamykac fora , a mi tego człowieka który wyzywa od szmaty szkoda , on moim zdaniem jest uposledzony i trzeba go hospitalizowac a nie ponizac , po co mamy psychiatryki ? Inna sprawa jest ze wielu ludzi prowokuje swoją arogancja do takich zachowań , gdybyśmy zrobili rachunek sumienia to nikt nie jest niewinny , bo to ze ktoś nie używa wyzwisk nie znaczy ze jest kulturalny , istnieje jeszcze agresja bierna

stwierdzam X Masz takie prawo...przytulić ? :classic_cool: xxx Pisanie o oszołomie rzucającym po forum szmatami, sukami i innymi takimi, jakakolwiek reakcja na jego wypociny tylko go nakręca ;)

Gość gość
A mi się wydaje że jak ktoś jest kurwą w realu to da się to samo wyczuć w necie. Dlatego nazywa szmatą, bo ktoś tylko udaje wartościowego człowieka.