Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyprykator wyciąg z fiuta

Stare ludzie nie myją dóp, pip, nóg, z mordy im śmierdzi szambem

Polecane posty

Gość antyprykator wyciąg z fiuta

zróbcie coś z tym

Gość gość
Nie wiem dlaczego mówisz o starych ludziach. Moja babcia, która jest dobrze po 80tce jest bardzo czystą i elegancką osobą. Za to dziewczyna, z którą leżałam na porodówce leżała w szpitalu łącznie 2 tygodnie i przez ten czas ani raz nie umyła głowy i zębów, tłumacząc że nie ma szczoteczki, a mąż był u niej codziennie. Miała 32 lata. Na sali byłyśmy razem 4 dni i przez ten czas tylko raz wzięła prysznic.

Gość gość
a jak wy młode wyglądacie, spaśnięte jak maciory, słonina się przelewa z tych obcisłych leginsów, do tego włosy tłuste, z kilkorgiem bachorów

Gość gość
A swoim otoczeniu tego nie zauwazylam, Ale jesli ktos z twoich bliskich strauszkow nie daje sie rady umyc, to po prostu mu w tym pomóz, Pomoz zalozyc w domu prysznic z niskim brodzikiem , jesli nie maja ( a do wanny ciezko wejsc), zainteresuj sie, czy stac ich na pampersy, lekarza, dentystę, zdrowe żywienie.

Gość gość
to niech pisowce sie zainteresują jak żyją starzy ludzie, młodym zdrowym jak byk rodzicom za pieprzenie sie i rozmnażanie dają za darmo 500+ to tym bardziej winni pomóc starym schorowanym po 40-45 latach pracy ludziom, zamiast tych durnych miesięcznic

Gość gość
Ten, kto mył sie za mlodu, myje sie i na starośc. Chyba,ze nie daje rady fizycznie, albo ma demencje. W obu tych wypadkach powinno sie mu pomóc.

Gość gość
Gość 17.08. Czy ty sie w koncu pogodzisz z tym ze 500+ jest i na razie bedzie. Wiem,wiemy ze masz 30 lat pracyi mało zarabiasz i bla bla bla. Pogodz sie kobito.