Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK TAM KALEKI, ŻYJECIE ?

Polecane posty

Gość gość

znowu przed kompem cały dzień gnicie? czy może mnie czymś pozytywnym zaskoczycie?

Gość gość
srak

Gość cwaniak 84
BĘDĘ PEDOLFILIŁ WAM CURKI WY SZMATY

Gość gość
jak tam trollu "trzy kropki..." skończył ci się juz pomysły na tematy? to pooglądaj sobie obrazki w necie

Gość gość
ciebie mamy zaskakiwać? Chyba ci się w tej dyni pomieszało.

Gość gość
ej na serio ostatni raz cię ostrzegam... jara Cię to że mi robisz na złość, człowieku ja się w zasadzie nie mam czym denerwować nawet jeśli by znowu do mnie przyszła policja bo to nie ja piszę - logiczne. Jeszcze jeden kurrwa gdzieś taki wpis zobaczę to zgłaszam Cię albo za pośrednictwem dyżurneta albo bezpośrednio na komendzie bo mam akurat dozór co 2 tygodnie a wcześniej miałem 3 razy w tygodniu ! musiałem na komisariat zapierd/alać i wstydu się tylko najadać za każdym razem... to nie jest zabawne Wszystkim się wydaje że kafeteria.pl to taki "bekowy portal" itd. itp. etc. a przecież Policja, Prokuraura tego raczej wydaje mi się że nie wie, w moim przypadku nie było żadnej taryfy ulgowej, to co teraz napiszę było prawdą, policja wpadła do mnie jak do jakiegoś bandyty, jeden z nich, nie mogę absolutnie ujawniać jakiś inicjałów nawet przystawił mi gnata/ spluwę jak zwał tak zwał do skroni i leżałem skuty jak na filmach z tyłu z rękami skutymi, chyba ich z 10 było, mężczyzn i kobiet, wszyscy po cywilu bo to byli prawdopodobnie kryminalni z cbśa nie jakieś bez obrazy tzw. " zwykłe krawężniki" to była zima, w samych klapkach mnie wywlekli, jakimś cudem żaden z sąsiadów mnie nie widział, w zasadzie to jedna sąsiadka mnie pytała co się działo bo krzyki słyszała ale reszta nic, to było chyba koło godziny 22, dalsza procedura była taka... dużo by pisać ale to przy innej okazji bo teraz nie mam ani nastroju ani weny żeby kontynuować, ale to jest wszystko prawdą co piszę, możecie wierzyć lub nie ale oni naprawdę myśleli że do pedofila wpadają...

Gość gość
cwaniak skarbie... zrób cos dla mnie... nazwij się "trzy kropki...84"

Gość gość
Trzeba bylo Tora uzyc gamoniu. Ale wsumie dobrze zrobili ,Bo te twoje zarty byly hoojowe

Gość gość
o co chodzi z tymi trzema kropkami?

Gość gość
Chociaz Tor jest inwigilowany przez FBI wiec tez hooja

Gość gość
nie używałem tora choć wiem co to jest, nie używałem też zadnych zmieniaczy adresów ip, vpn etc. bo nie sądziłem w swojej naiwności, głupocie że to co robię jest złe, myślałem że każdy z czytających jest na tyle inteligentny że zrozumie że to jest beka, tak jak to co robił testoviron czy liryczny wandal... niestety okazało się inaczej, większość łykała moje prowokacje jak przysłowiowe pelikany ryby, obrażała mnie, wyzywała, oburzała się, bulwersowała etc. miałem z tego nieukrywam sporą frajdę a policja po prostu musiała to sprawdzić z urzędu bez względu na to czy była to prowokacja czy nie, ich to nie interesowało, oczywiście jak mnie zatrzymali, przesłuchiwali to się skapnęli że z pedofilią nie mam nic wspólnego ale ile się nasłuchałem wulgaryzmów pod swoim adresem i gróźb z ich strony to pozostawiam dla siebie... dobrze że nie kozaczyłem bo pewnie jeszcze parę liści bym wyłapał lub gorzej... nie jestem żadnym pierr/dolonym trollem od 3 kropek, piszę kropki na końcach zdań bo taki mam styl i to znaczy tylko że mógłbym więcej napisać... :D nie muszę kłamać by pisać interesująco bo samo to co przeżyłem już samo w sobie bez koloryzowania jest interesujące, nie muszę także niczego udowadniać bo ja wiem jaka jest prawda i co przeżyłem, szczerze powiedziawszy mało mnie interesuje co poniektórych tu się udzielających palantów opinia że ja teraz dalej kłamię, że to jest dalszy ciąg prowokacji itd. itp. etc wali mnie to, ja już się zmieniłem, nie jestem już trollem, a napewno nie takim samym jakim byłem tzn. chorym trollem. Woógle trolling jest do pewnego momentu dla trolla zabawny, ale potem nawet i trollowanie się nudzi, bo ile można...

Gość gość
dodam że wszystko pisałem z telefonu - smartfona który został mi zarekfirowany i prawdopodobnie nastąpi jego tzw. przepadek. Kosztował mnie on 500zł, ustaliłem z prokuratorem że będziemy wnioskować do sądu o warunkowe umorzenie mojego postępowania na okres 2 lat przy czym pokryję wszelkie koszta związane z postępowaniem zarówno sądowym jak i prokuratorskim tj. ok 2 tyś. zł dodatkowo do czasu rozprawy mam znaleźć sobie jakąkolwiek pracę aby przedłożyć sądowi stosowne oświadczenie a także uczęszczać na terapię jakąśtam edukacyjno-społeczną czy coś w ten deseń no i oczywiście na odwyk alkoholowy, piszę jak jest nie ściemniam, piszę dla przestrogi...

Gość gość
jak by ktoś miał zastrzeżenia czemu ciągle posty edytuję to wyjaśniam: błędy poprawiam :P

Gość gość
Hooj nas obchodzi twoje marne zycie

Gość gość
@14:57 każdy ma swoje...