Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog do prowadzenia ciąży po 35 r.zycia Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję dobrego ginekologa do poprowadzenia ciąży. To będzie mój pierwszy dzidziuś.Bardzo się boję i potrzebuję dobrego lekarza. Możecie kogoś polecić jeśli byłyście w podobnej sytuacji?

Gość gość
Ciąża po 35tym roku życia to teraz normalne, więc żaden specjalny ginekolog nie jest potrzebny do prowadzenia takiej ciazy. Mogę polecić doktora Radziszewskiego i dr Kuś. Przyjmują w Lux Medzie

Gość gość
Dr Szafranko z Medic House, tyle tylko, że drogi. Polecam też Anetę Zamojską. Swietna babka i bardzo szczegółowa. Rodziłam jak miałam 38 lat.

Gość gość
to nie ma znaczenia ile masz lat, lekarz po prostu ma byc dobry i tak cie wysle na badania prenatalne refunfowane po 35 roku zycia

Gość gość
Rzeczywiście dzisiaj coraz częściej kobiety później zostają matkami. Ale nie ma co się dziwić, że ktoś pyta. U mnie w rodzinie jest taki przypadek. Moja siostra ma 34 lata, była ostatnio u swojego ginekologa i powiedziała że chcieliby z mężem postarać się o dzidziusia. Pani doktor wiedziała dlaczego wcześniej się nie zdecydowali i powiedziała tylko proszę brać kwas foliowy i spotykamy się jak już będzie Pani w ciąży. Oczywiście znalazła sobie innego lekarza.

Gość gość
23:06 - a co miała jeszcze innego powiedzieć młodej kobiecie ? Rozumiem, że podczas wizyty ją zbadała tak jak zawsze i wiedziała, że siostra nie jest chora ? To co innego radzić ?

Gość gość
To ja z 23 :26, uważasz że jestem głupia i nie mam co robić po nocach? Gdyby to było takie oczywiste z pewnością nie napisalabym tego. Pani doktor wiedziała dlaczego wcześniej się nie zdecydowali na dziecko (z powodów zdrowotnych o których nie będę się rozpisywać) nie mogła wiedzieć czy jest wszystko dobrze. A poza tym to moja młodsza siostra a ja swoje doświadczenia w tej materii też mam.

Gość gość
A co miala ja wyslac na badania czy co ? Miala ja naciagac na wizyty co miesiac... ? Nie rozumiem. Naturalne jest to, ze najpierw para stara sie o dziecko minimum rok, a potem sprawdza sie plodnosc itp.

Gość gość
Nie. Miala jej zaproponowac np prosze pani prosze wprowadzic sie do mnie. Zrezygnuje z pracy i bede opiekowac sie pania jako lekarz do dnia ukonczenia pologu. Wtedy byloby ok.

Gość gość
A czego niby oczekiwała od gina ? 34 lata i taka histeria, masakra. Jeszcze jakby to było 44 lata to bym zrozumiała. 34 lata to jeszcze normalny wiek

Gość gość
Ja też nie rozumiem co miała niby powiedzieć. Skoro wiedziała dlaczego nie mieli wcześniej dzieci, my nie wiemy

Gość gość
Bo lekarz powinna zrezygnowac z pracy dla niej ksieznej Fiony. A oto Ksiezna Fiona i jej zacny maz Shrek! Jest stara ale co ma zrobic. Nie jedna taka stara urodzila.