Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do doswiadczonych kobiet ktore braly lub biora tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki. Zaczelam brac tabletki anty zeby przesunac sobie okres, byl to jedyny powod ich zazywania. Od pierwszego dnia okresu zazylam tabletke, teraz biore 13 tabletke i nadal mam plamienia,p o konsultacji z lekarzem stwierdzil ze to jeden z objawow ubocznych i jest ok. Teraz mam obawy co do zazycia kolejnego blistra bez robienia przerwy 21 dniowej, dodam ze nie moge miec okresu bo czekaja mnie zawody, najwazniejsze w zyciu. Lekarz nie jest w stanie mi odpowiedziec na pytanie czy plamienia nadal beda wsytepwaly i boje sie ze beda a wtedy z zawodow lipa, tampon ani gabka nie wchodza w gre bo w wodzie mimo wszytsko nasiakaja

Gość gość
czy plamienia beda nadal wystepowaly? Miala ktoras podobne doswiadczenia ?

Gość gość
Już dajesz d**y w tak młodym wieku ?

Gość gość
Poczytaj sobie ulotke,plamienia to skutek uboczny,moze trwac do 3 opakowan.Ja osobiscie nie mialam nigdy plamien przy zadych,a stosowałam juz 3 rodzaje.Napisz jakie masz tabletki.Wg mnie jak tabletka jest dobrze dobrana nie powinno byc plamien,bo one sugeruja,ze za mały jest poziom progesteronu.

Gość gość
plamienia mogą występować nawet przy 3 opakowaniu i nie słuchaj,że plamienie występuje bo źle dobrane tabletki bo to bujda...tabsy biorę już 15 lat

Gość gość
Skoro dopiero zaczęłaś brać tabletki to plamienia możesz mieć przez pierwsze 3 miesiące. Organizm potrzebuje tyle czasu aby przyzwyczaić się do nowej dawki hormonu tak więc to trochę bzdura, że masz nieodpowiednio dobraną anty. Kiedyś stosowałam tabletki i też tak miałam na początku. Jak założyłam wkładkę levosert po ciąży to było tak samo i za każdym razem ginekolog mnie ostrzegał, że tak może być.

Gość gość
Dokladnie tak jak pisza dziewczyny - nim organizm sie przyzwyczai i ureguluja sie calkowicie hormony musi minac troche czasu. Tez mialam takie objawy jak zmienialam tabletki na belare :) nie ma sie co martwic :)