Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokorzyl mnie i poszedl sobie

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam sie z bylym.pomyslalam ze pogaduchy przy piwie dobrze mi zrobia. Z mojej strony sytuacja byla czysta. Nic mnie z nim nie laczy. Chcialam wypic kilka piw i tyle. On mial jednak inne zamiary bo zaproponowal mi seks. Odmowilam mowiac ze nie bede jego pocieszycielka poniewaz dzien wczesniej rozstal sie ze swoja dziewczyna. Wtedy zamowil taksowke i zostawil mnie w barze. Tlumaczyl sie ze to ja jestem zajeta i mam niepozalatwiane sprawy a on jest wolny i sam a ja go zwodze. Uwazalam bardzo na to zeby nie dac mu do zrozumienia ze chce czegos wiecej-bo niechcialam Nawet niewiecie jak niesamowicie mi przykro. Chyba nikt mnie tak nigdy nie potraktowal. A ja glupia sadzilam ze on mnie szczerze lubi. Kiedys go bardzo kochalam i jakos taki sentyment pozostal. Ale to nie powod ze zdradze swojego obecnego partnera. Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. Czy faceci rzeczywiscie sa mili jak cos chca? smutas.gif czy nie mozna liczyc od nich na szczera znajomosc? smutas.gif jest mi glupio i wstyd ze myslalam inaczej.

Gość gość
Ile razy ten sam temat bd zakładać?

Gość gość
Masz faceta, ale żeby sobie miło czas spędzić na pogaduchy postanowiłąś spotkac się z byłym. Fajnie, no i fajnie wyszło

Gość gość
a chuj cie to ćwoku obchodzi chciałam to się spotkałam i już.

Gość gość
Jak ci (h*j na myśli :D no to trzeba było jego sperme łyknąć a nie teraz jak baba płakać

Gość gość
Nie placze ale przykre ze nie mozna liczyc na szczera znajomosc u faceta...

Gość gość
szczera znajomosć, a byłas taka szczera ze swoim obecnym i powiedziałas mu ze lecisz się spotkac z byłym? dobrze cię "ex" potraktował i przekonał się jak latasz od jednego do drugiego

Gość gość
No tak jak napisałas, jesteś głupia.

Gość gość
przecież aktualnego faceta nie zdradziłam z ex . nic seksualnie nie było reką mu zrobiłam by go rozładować przed rozmową a on jeszcze potem chciał seksu

Gość gość
20 30 to podszyw Nie zdradzilam przeciez obecnego. Chcialam tylko sie piwa napic...

Gość gość
Sama jestes sobie winna byly to nie material na kumpla. Na drugi raz bedziesz ostrozniejsza. Bylo minelo nie rozstrzasaj

Gość gość
Jestes normalną szmatą jak mozna miec byłego ?Co to w ogole jest.!Nie wyobrazam sobie miec kogos jednego po drugim co za syf!!s

Gość gość
20.33 a od kiedy to normalne porządne kobiety piwo piją co??Wstyd!!s

Gość gość
20.33 a od kiedy to normalne porządne kobiety piwo piją co??Wstyd!!s to prawda, która kobieta na poziomie wyskakuje na kilka piw

Gość gość
8.12 dokładnie.!