Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paraboiled

firma feniko

Polecane posty

Gość paraboiled

Szukam małej pożyczki, w której będę miał więcej czasu na spłatę, czyli nie takiej typowej chwilówki. Słyszałam o firmie Feniko, tam są 4 miesiące na spłatę. Korzystał ktoś z Was?

Gość sanderss
Cześć Brał, korzystałem ,coś wiem. Generalnie wystarczy mieć jakikolwiek dochód oficjalny i pożyczkę śmiało możesz dostać. Masz wprawdzie niską kwotę (do 1000 zł), ale spłata w 4 ratach - dla mnie był to plus. Składasz wniosek, robisz przelew weryfikacyjny i kasa na konto wpływa. Szukałem opinii w internecie, tutaj sensownie opisali: https://www.zadluzenia.com/artykul/fenikopl-pozyczka-do-1000-zl-na-6-rat/ Plus opisany cały proces pożyczkowy

Gość Urszulamak
Ja korzystałem z Feniko, jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać. Pożyczałem 800 zł, formularz wypełniałem przez internet, a pieniądze otrzymałem na konto, z którego zrobiłem przelew weryfikacyjny - 1 grosz. Przy takiej kwocie dostałem 4 miesiące na spłatę. Generalnie - polecam :)

Gość jolalojalna22
a jaka jest minimalna kwota, jaką można dostać?

Gość gość
@jolalojajna22 od 300 do 1000 zł w feniko jest

Gość gość
Lepiej skorzystać ze sprawdzonej firmy jaką jest www.aasapolska.pl. Maja lepsze warunki, a kaskę można dostać dosłownie w kilka chwil w całości przez Internet.

Gość Joko Hama
Jak brać chwilówkę, to tylko sprawdzając warunki spłaty, niekoniecznie czas na zwrot. Ja polecam Kredyty Chwilówki, bo pierwsza pożyczka u nich jest za darmo - bierzesz 1000 zł, oddajesz 1000 zł.

Gość rumai
bardzo dobra