Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy program platformy walka z pisem

Polecane posty

Gość gość

Schetyna ma obsesje na tle pisu to przypadek dla psychiatry za nawoływanie do nienawisci i dzielenie polaków

Gość gość
Kiedyś było spokojne PIS miało prezydenta a PO premiera były jakieś kompromisy, a teraz codziennie to samo jeden gorszy drugiego aż chce się powiedzieć żeby każdy polityk się zamkną i chiał zgody.

Gość gość
Też na to zwróciłam uwagę hehe....zwołują ludzi z całej PL, niby obradują a nad głowami szych z PO wisi haslo "nie dla pis".... Traktują Polaków jak przedszkolaków....tyle mozna zrobić i zaplanowac....ale nie....oni będą z pisem walczyć... kuzwa....dzieciaki, ktorym ktoś zabawkę zabral.

Gość gość
Jakby mu za to nie dawali ani złotówki to palcem by nie kiwną.

Gość gość
Hasło PO to nie pozwólmy żeby PiS dalej niszczył Polske haha, a ja pytam w jaki sposób według nich niszczy? ja teraz widzę dużą poprawe, zakłady otwierają, o połowe więcej zarabiam, place zabaw pełne dzieci wcześniej świeciły pustkami itd.

taaa gdzie ty to widzisz, ciekawe bo ja widzę ulice pełne patologii żyjącej z mojego podatku czyli ich 500+

Gość gość
A ty Ewa masz dzieci? Ile masz lat?

Gość gośćOLA
PIS nareszcie robi porządek w tym kraju. Cwaniacy i oszuści tracą swoje wpływy to krzyczą . PIS i jeszcze raz PIS , niech będą u władzy jak najdłużej.

Gość gość
Jak na dłoni widać że nie ma przywództwa , nie ma kompetentnych ludzi, nie ma pomysłu na Polskę. Dzień wczorajszy był dniem druzgocącej porażki da Platformy - z jednej strony Kaczyński, Morawiecki i Ziobro o planach na przyszłość, o innowacji,o bezpieczeństwie, o osłonach socjalnych, o budowie dróg i mostów, o renowacji zabytków, o walce z korupcją - z drugiej strony Platforma o walce z PiSem.

Gość gość
każdy kolejny rząd niszczy wszystko i psuje, ale obecny ma najgłupsze pomysły. Likwidacja gimnazjów wiąże się z kosztami, a naród i tak mądrzejszy nie będzie. Matura z matematyki nie do zdania dla większości matołów. Spójrzcie tylko na wyniki ☹ Robienie dzieci najlepiej wychodzi niektórym i nawet nie potrafią tego wychować, tylko tępa hołota myśli, że wszystko się samo zrobi w życiu i wszystko im się należy ☹ Tacy głosują na PiS, a cwaniaczki, kombinatorzy i celebryci na PO. Nawet nie ma na kogo głosować. Kolejny głupi pomysł to prawo jazdy ważne rok. Każdy kierowca ma niby zdawać test co roku, bez względu na wiek i czy ma bezterminowe. Kasa na 500 + się kończy. Teraz trzeba zdobywać ją skąd się da. Wszystkie chwyty dozwolone. Jeszcze jakieś kombinacje z podatkami ☹

Gość gość
Bla bla bla... Trwa usuwanie postPRLu. To boli, szczególnie takich, którzy są podwieszeni, pod takie osoby, jak HGW... Jest jeszcze kategoria wyjców, którzy karmienia papką z TVN i GW, nie są zdolni do myślenia. Wyjcie sobie dalej :D

Gość gość
karmienia papką z TVN i GW, nie są zdolni do myślenia x o to chyba o bidzie z nowej huty :)

Gość gość
Oj boli komuchów. Oj boli. Zaraz zaczną odbierać majątki. Będzie bardziej bolało.

Gość gość
oj, boli mnie boli. Życie wśród nieudaczników i głupoli. Komuchem nie jestem, ale roszczeniowych żebraków nie ścierpię. Chcesz mieć to sobie zarób, a nie kombinuj jak odebrać sąsiadowi

Gość gość
A czy ktoś tu cos odbiera sąsiadowi, idioto?

Gość gość
Ja nawet nie mam czasu jakichś pierdół z TVN oglądać, bo muszę pracować na zmiany, żeby mieć na życie. W d/u/p/i/e mam jakieś wycie jełopa bez prawa jazdy i matury ☺ Pewnie żebrze na parkingu, albo pisze głupoty i nic robić nie musi ☺

Gość gość
Stary bąk widział o przewale kiedy AG był na górce i w tym czasie miał najwięcej wpływów.Nie reagował bo syn pilnował wkładu i liczyli na więcej. Warszawka rżnęła Polaków na kamienicach,a układ sopocki na wkładach w AG.

Gość gość
PO ma ludzi za idiotów... PiS proponuje zmiany, wprowadza je, zajmuje się gospodarką, a PO myśli tylko o tym jak dowalić pisowi, jak wrócić do koryta, robią burdel za pomocą KODu i już nawet pucz im się marzył, ale na szczęście im się nie udało. Kretyni zamiast przedstawiać swoje plany gospodarcze dla kraju, swoje rozwiązania by zdobyć wyborców to oni ważne że z pisem walczą :D:o przecież to jest żałosne po prostu i ludzie to widzą co oni odwalają i dlatego słupki poparcia ciągle im spadają a czym im bardziej spadają tym ta POpaprana chołota jest coraz bardziej zdesperowana :D Przedstawicie POpaprańcy dobry program dla Polski to jak się Polakom spodoba to was wybiorą, ale wy huja potraficie popaprane proniemieckie świnie :D dlatego gryziecie po kostkach jak te sieroty. Pis jak był w opozycji to co chwile proponował jakieś ustawy, zmiany gospodarcze itp, składali projekty w sejmie, a zgadnijcie ile projektów złożyła POpaprana platforma? zero... :D bo mają w d***e kraj, w d***e mają gospodarke, liczą sie tylko ich własne interesy i powrót do koryta, ale to już wam sie nie uda :)

Gość gość
Kablują do urzędu skarbowego, piszą donosy, najczęściej niezgodne z rzeczywistością na sąsiada, bo leń śmierdzący zazdrości

Gość gość
Brawo PiS, rozliczać te wszystkie afery, nie poddawać się! Jesteśmy z Wami.

Gość gość
Walka z PiS trwa od 2005 roku, o ile sobie dobrze przypominam. Nihil novi. Zło się burzy.

Gość gość
Posłuchajcie sobie KSU, "Nikt cię nie broni Polsko", jest tak jak w tej piosence. Nic dodać, nic ująć. Chociaż jakiś dureń może nie zrozumieć tekstu ☺

Gość gość
Czytam to forum i tak sobie myślę, że przeciętny Polak nie ma prawa jazdy ani matury. Jego największym osiągnięciem życiowym jest puszczenie bąka w Biedronce. Miłego dnia ☺☺☺

Gość gość
13:07 wątek o bąku w Biedronce jest twój, a ty jesteś PIERDZIAWA.

Gość gość
pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis pis