Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi? Nie moge go rozgryzc...

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, mam problem z interpretacja zachowania mojego faceta. Znamy sie 2,5 miesiaca, swietnie sie dogadujemy, smiejemy z tych samych zartow, mamy podobne zdanie na wiele tematow. Ciagle dotyka mnie po brzuchu, pupie, twarzy, dloniach, nieziemsko caluje, ale! Chcialabym zeby mnie wreszcie zerznal, mam niesamowita chcice, a on podnieca mnie jak malo ktory facet! Chce prawdziwego seksu, a poki co dostaje same minety i odwdzieczam sie lodzikami... ale ile mozna? Moja cipka placze :( Za 2 tygodnie planujemy wspolny wyjazd. Podczas rozmow oboje sie nakrecamy, mowimy, co będziemy sobie wzajemnie robic... Widac, ze ma ochote na bzykanko, ale co go powstrzymuje? Dodam tylko, ze dwa dni temu zalatwil juz pokoj, w ktorym bedziemy nocowac i... jest mi strasznie przykro! Okazalo sie, ze z dwoma pojedynczymi lozkami :((( Jak mam to rozumiec? Znowu sie wykręca od seksu? Czy chce pobzykac i uciec "do siebie"? Dodam, ze jestem dziewica, a on mial juz 2 partnerki seksualne.

Gość gość
Obrzydliwy tekst.

Gość gość
Może boi się ciąży?

Gość gość
Dlaczego obrzydliwy? Pisze jak jest po prostu. Czy on sie mnie boi? Czemu wysyla sprzeczne sygnaly? Chce sie z nim kochac, bo jest fantastycznym facetem i podnieca mnie na maxa, czy to takie dziwne? :/

Gość gość parasolka
Boze czy wymusicie takie wulgaryzmy na uczuciowym??Tego się czytać nie da.

Gość gość parasolka
00.23 a musisz tu o tym pisać w dodatku w taki obrzydliwy sposób??idz na erotyczny .

Gość gość
Moze jest nosicielem jakiejs choroby

Gość gość
Jest impotentem,ma jakiegoś syfa, boi się obciążenia jakim jest rozdziewiczanie... najlepiej będzie jak co zapytasz :P

Gość gość
Rozmawialismy juz o dzieciach (sam poruszyl ten temat!) i wyszlo, ze mamy podobne zdanie w tej sprawie. Poza tym jest bardzo opiekunczy, czesto zajmuje sie wlasnym bratem, ma powazne i odpowiedzialne podejscie do zycia... Poza jednym incydentem. Mielismy jedna lozkowa sytuacje, gdzie liczyłam na normalny seks, ale nie chcial kochac sie w gumie, twierdzac, ze go to rozprasza. Nie bede sie trula tabletkami, dopoki nie bede miala gwarancji, ze seks bedzie w miare regularny...

Gość gość parasolka
Masakra jak mozna po takim krotkim czasie isc z kim do lozka??

Gość gość
Chce ciebie bardziej docenić

Gość gość
Tez myslalam, ze moze sie obawiac rozdziewiczania, ale powiedzial, ze bardzo cieszy sie z tego, ze bedzie tym pietwszym :) Przepraszam za moje slownictwo - jeśli kogos urazilam, to moze jakis mod przeniesie to na erotyka.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Jeżeli robiłaś to z psem to nie jesteś żadną dziewicą, ogarnij się babo!

Gość gość
25, on tez. Jakim psem, gosciu p****alo cie? :S

Gość gość parasolka
Co to znaczy to S ma koncu i kto co robił z psem?

Gość gość parasolka
Kto co robił z psem??

Gość gość
Provo albo jesteś niezbyt rozgarnięta. 2,5 miesiąc znajomości a FACET opoiada o dzieciach? taaaaaaaa :D:D:D:D Dyżurny tekst na pukanie głupich lasek :classic_cool:

Gość gość parasolka
Dowiem sie co kto robił z psem??Moja szwagierka po tygodniu mowiła o dzieciach ze swoim i druga z Grecji tak samo .Po dwoxh tygodniach obie juz mieszkały z facetami a po 2 m.sie chajtały.Osobiscie nie wyobrazam sobie po 2,5 m nawet jesli byłby to ktoś na reszte życia.

Gość gość
Zadne prowo, sama sie zdziwilam, bo wydaje mi sie, ze mezczyzni raczej unikaja tych tematów (tym bardziej, ze znamy sie tylko 2,5 miesiaca). Zebyscie sobie nie wyobrazaly Bóg wie czego, powiem jak to wygladalo. Po prostu facet zapytal mnie na ktoryms z kolei spotkaniu, ile chcialabym miec dzieci. Potem po jakims czasie spytał kiedy... i to by bylo na tyle, jesli chodzi o rozmowy o dzieciach :p @parasolka: nie wiem kto.madry wyskoczyl na moim watku z tym psem, pewnie sie komus topiki p****aly... ,to jest dopiero niesmaczne!

Gość gość
Przeleć go na tym wyjeździe porządnie i po problemie.

Gość gość
Jak? Mam na niego wskoczyc? :/ Jestem dziewica :/

"Okazalo sie, ze z dwoma pojedynczymi lozkami " Bo łóżka są przybite do podłogi i można spać tylko na swoim. Pisz lepsze prowokacje albo coś.

Gość gość
Mogę wziąć do tego hotelu psa, ktoś wie?

Gość gość
Od razu zaproponuj przesunięcie łóżek. Ubierz seksi bieliznę i zacznij to pieścić i samo pójdzie dalej. A skoro lodzika umiesz robić to seks to pikus:)

Gość gość
opis przebiegu choroby: unikanie zbliżeń diagnoza: stulejka zalecenia: zabieg operacyjny dr med Romuald Wycior

Gość dr Wycior
za tydzień przyjdź z nim kontrolę następny proszę!

Gość gość
Wlasnie dzis porozmawialam z nim na ten temat i mowi, ze je zsunie... Tylko dla mnie to bez sensu, mogl brac od razu lozko dwuosobowe :P Doktorze Wycior, zla diagnoza. Zauwazylabym przy robieniu loda. Gosciu z dziekuje za pocieszenie :)

Gość gość
Do autorki A nie pomyślałaś, że on się wewnętrznie gryzie...być może chce uniknąć grzechu ciężkiego. Co ty myślisz, że wszyscy są tacy wolni, bez zasad i moralności? Niektórzy ludzie widzą, że płycizny sa naprawdę płytkie...Powinien cię swoją postawą czegoś nauczyć..