Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężowie nie doceniają swoich żon?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 9.11 oczekuj pozwu.Naruszasz prywatność i obrażasz.Nie znasz to nie pisz bredni! x haha jesteś śmieszna. To nie ja zakładam tematy o nie szanowaniu i żalach ,ze maz bardziej szanuje dzi/wki niż żonę.:)

Gość gość
9.25 nikt cie nie upowaznił do zabierania głosu i to w sposób naruszający cudze prawa i prywatnosć.Zapoznaj sie z kodeksem karnym w prawie cywilnym i nie myśl że wszystko ci wolno .!Kazde IP da sie namierzyć.Jej małzenstwo nie powinno cie interesowac więc nie komentuj czy istnieje czy nie bo to nie twoja sprawa..jak rowniez wywlekanie cudzych brudów na forum w temacie zupełnie nie mającym z tym nic wspólnego.Pilnuj swoich spraw i morda w kubeł.

Gość gość
Dokładnie.!Mój mąż był moją jedyną pierwszą i prawdiwą miłoscią.Był i byłby nadal..gdyby choć trochę mnie doceniał.s

Gość gość
Za obrażanie i wyzywanie też jest paragraf więc Sylwio licz się ze słowami.

Gość gość
On Twoją miłością pierwszą i jedyną ale Ty jego ani pierwszą ani jedyną.

Gość gość
Dlaczego wyzywasz inne kobiety od szmat? Twój mąż jest prostakiem. Nie wierzę w to, że wcześniej był normalny. Małżeństwo trzeba pielęgnować przez całe życie. To nie jest tak, że wystarczy być dziewicą/prawiczkiem do ślubu. Co ma dekalog do dbania o siebie? X W Polsce jest ok. 10% prawdziwych katolików. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora.

Gość gość
9.52 no własnoe widac kto tu kogo obraza o innych rzeczach z realu nawet nie chce pisac bo bym cie musiała do wiezienia posłać.Wiem wszystko i o wsystkim co robisz za moimi plecami psie.To jest chore.s

Gość gość
Sylwia nie była dziewicą do ślubu. Dziewictwo straciła przed ślubem a później narzeczony porzucił ją gdy była już z nim w ciąży. Wyszła za niego za mąż dopiero jak dziecko miało jakiś roczek.

Gość gość
Sylwio nie pochlebiaj sobie, nie znamy się z życia realnego, moje miejsce zamieszkania oraz otaczający mnie ludzie nawet w 1% nie są podobni do Ciebie.

Gość gość
Jaki jest paragraf za włamanie na cudzy internet.Clients 3 go google mowi ci coś?wiesz ze to przestepstwo tak samo jak podglad w cudzym mieszkaniu i podsłuch.Myslisz ze jestem głupia?Z pierdla nie wyjdziesz psie i to ty pierwszy zacząłes mnie obrazać w dodatku w moim temacie .Nikt cie tu nie zapraszał.!!A i jescze jedno jaki jest paragraf na wyzywanie od pedofilii gwałcicieli albo mnie od pusczalskich ,k*******now ,gnid ,suk,szmat ,syna od suchoklatesow i tym podobne.?!!!hm??

Gość gość
Jesteś gwiazdą kafe, od lat opisujesz swoje życie prywatne, sama wywlekasz swoje brudy, zalisz, ja jedynie mam dobrą pamięć i przytaczam to co sama osobie i swoim małżeństwie oraz życiu napisałaś publicznie na tym forum.

Gość gość
10.25 a ty jakim prawem piszes o mnie takie rzeczy??dziewidztwo straciłam z mezem i tylko to sie liczy!!To była nasza swiadoma decyzja nie przypadkowa .Skad ty mozesz wiedziec czy byłam czy nie??jestes mną czy moim meżem??ani jedno ani drugie wiec stul pysk.Nie jestem z tych co to po 2 miesiacach idą do łozka albo z kims przypadkowym dlatego boli mnie to ze ma moją wierność za nic.Zamykam temat.s

Gość gość
Proponuje pójść do psychiatry bo masz schizofrenię, nie znamy się z życia realnego, nie znam Twoich dzieci i męża. A co do obrażania to póki co to tylko Ty obrażasz a nie ja. Złościsz się na mnie,że przytaczam to co sama udostepnilas na kafe.

Gość gość
10.31 nie moja wina ze dziady takie jak wy robia bydło w realu od 20 lat wiec nie dziw sie ze tu muszę wszystko prostować.Internet mam dopiero od niedawna.Nie byłoby gnoju w realu dawno temu to nie byłoby wpisow tutaj proste.Zajmijcie sie sobą zamiast sukac zemsty za moje wybory.Na szczescie to moje życie i to ja o nim decyduję nie wy.Żegnam.

Gość gość
Po raz któryś wyjaśniam, że nie znamy się z życia realnego, nie jestem kimś kogo znasz. Nie interesuje mnie od kiedy masz internet piszesz tu przynajmiej od dwóch lat. Podpisujesz się jako Sylwia, parasolka lub S. Nawet gdybyś nie podpisywała swoich postów to i tak łatwo Cię rozpoznać, czasem piszesz w osobie trzeciej w swoim temacie.

Gość gość
10.35 wiesz ze za to mam prawo wniesc do sądu?Sam masz schizofrenie!.!Co znaczy temat "corka lesniczego"na ogolnej??myslisz ze nie wiem czyje to dzieło? Co moze mam omamy moze taki temat nie istnieje co??Jesteś chory!!!Rzygać mi sie chce!s

Gość gość
10.44 o widac ze śledzisz pilnie ciekawe w jakim celu.Chyba nie bez powodu co?

Gość gość
Sylwio nie wchodzę na ogólny i nie zakładam tu tematów. Jak widać znowu potwierdza się, że jesteś tu gwiazdą nie tylko ja Ciebie znam z tego wirtualnego życia.

Gość gość
Ciebie nie trzeba śledzić, sama wyplywasz co jakiś czas z ze swoimi problemami. Tak niezrównoważoną, obludną i wulgarną kobiete nie trudno zapamiętać.

Gość gość
19.56 licz sie ze słowami!Jakim prawem piszesz czy moje małzenstwo istnieje czy nie??albo czy byłam dziewicom przed czy po??slubie?kto dał ci kuzwa takie prawo co?!!na jakiej podstawie to raz a dwa ja ci do .....nie zagladam!!!Idz sie leczyć!

Gość gość
10.52 wirtualnego???nie przypominam sobie zebym zakładała tematy o moim ojcu na forum!!Doskonale znam autora!To jest karalne.s

Gość gość
Nie obnoszę sie ze swoim ojcem do wszystkiego dochodzę sama!Wara mi ode mnie i od ojca!s

Gość gość
ciężko się ostatnio czyta kafe :/ do tematu. równie dobrze można zadać pytanie dlaczego kobiety nie doceniają swoich mężów. Maż Cię zdradza, nie szanuje Ciebie, sądząc po tym co do Ciebie mówi. a Ty na to wszystko pozwalasz. fakt jestem młoda 31 lat, dziewictwo straciłam z moim przyszłym mężem, byłam też jego pierwsza i mam nadzieję że jedyną. jesteśmy razem 13 lat . staram się byc dla niego atrakcyjna, mieć swoje pasję, nie marudzę, nie wypominam, on się stara trochę mniej, ale gdyby tak do mnie mówił mógłby od razu pakować walizki bo ja mam swoją godność i nikomu nie pozwolę na takie traktowanie. mimo że wiąże nas przysięga małżeństwa to gdyby zdradził lub źle mnie traktował nie ma zmiłuj i byśmy się rozstali.

Gość gość
No i ślub kościelny nie GWARANTUJE miłości do grobowej deski. ludzie się zmieniają, miłość wygasa zostaje przyzwyczajenie i chęć oderwania się od rutyny stąd często zdrady.

Gość gość
Mnie boli jedynie fakt ze namawia mnie do zdrady i nie ceni mojej wiernosci.Dla mnie słowo WIERNOŚĆ ma wartość najwyższą.To boli cholernie boli.

Gość gość
a seks jest jeszcze u Was? może jak sam zdradza to chce mieć z Tobą spokój żebyś znalazła sobie kochanka i nie marudziła. zastanów się czy chcesz żyć w takim związku. Mimo mojego młodego wieku, małego dziecka to dla mnie wierność jest bardzo ważna i jeśli mój mąż zechce mieć kogoś na boku to niech mi to powie i się rozstaniemy, bo ja w takim związku pełnym kłamstw nie mogłabym żyć i zatrułabym życie nie tylko jemu ale też sobie i naszemu dziecku.

Gość gość
Halo jest tu kto? dobry temat,mam popcorn :D

Gość gość
Wiesz dlaczego autorko? Bo nie jesteś typem człowieka, który sie szanuje. Po tym jak wypowiadasz się o innych sądzę że nie masz wielu zalet. Dlatego jest jak jest. Faceta masz na swoim poziomie. Znam wielu fajnych mężczyzn, którzy szanują swoje żony, a niektórzy to nawet wszystkich ludzi bez wyjątku. Tylko trzeba być fajną, żeby na to zasłuzyc. Twoj sie z ciebie nabija, a ty zamiast odejść wolisz sie płaszczyc i narzekać. dokąd cie to ma zaprowadzic? walnij focha za ten post, szybko :D

Gość gość
chciałabyś aby mąż cię traktował lepiej tylko z tego powodu, że byłaś dziewicą do ślubu - czyli nikt cię nie bzyknął wcześniej przed nim. Taką postawę dziewic krytykuje w swojej słynnej książce "de doctrina christiania" św. Augustyn pisząc, że jest to nic innego jak forma pychy. Oprócz tego, że nikomu innemu wcześniej (może nikt nie chciał) nie dałaś d**y powinnaś jednak wyróżniać się czymś innym bo utrata dziewictwa to jednak jednorazowa tylko sprawa