Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylam zona muzulmanina. Stracilam dzieci.

Polecane posty

Gość gość
Bo kobiety, ktore tak chetnie prowadzają się z muslimami, nie znają chyba prawa szariatu, które mówi, że dziecko jest własnością ojca. Pozamiatane.

Gość gość
Moze i znaja prawo szariatu. No ale przeciez on je tak kocha nad zycie, one sa takie cudowne, ze on bedzie jak pies za nimi przez cale zycie ! :) Muslimy ach.... muslimy ;D

Gość gość
Moze i znaja prawo szariatu. No ale przeciez on je tak kocha nad zycie, one sa takie cudowne, ze on bedzie jak pies za nimi przez cale zycie ! :) Muslimy ach.... muslimy ;D

Gość gość
Tych idiotek, które same celowo ładują się w takie gowno, absolutnie mi nie szkoda, jedynie tych dzieci

Gość gość
Co one maja w glowach. Mam kuzynke ktora wyszla za muslima. ma z nim dzieci. No ciekawe co to z nimi bedzie heh.

Gość gość
up

Gość gość
Oni wszyscy są tacy cudowni na początku, a potem przy odpowiedniej chwili pokazują prawdziwa twarz. Są oczywiście wyjątki ale takich że świeca szukać. Muzułmanie są wychowywani na dzikusow, wystarczy zobaczyć jak wyglądają ich kraje, brud, smród i nędza.

Gość gość
Najgorsze jest to że to bydła najeżdża nasz kraj, w samej Warszawie jest ich już tysiące, no i pełno skretyniałych idiotek ze śniadymi, masakra!!!

Gość gość
Mysla, ze sa ksiezniczkami. A potem placza w UWAGACH i innych programach, ze stracily dzieci, zostaly brutalnie pobite itd. Kazdy popelnia bledy ale juz tyle co sie o muzulmanach slyszy, a one dalej swoje to porazka.

Gość gość
Ale gdy w Polsce dziesiątki ojców tracą dzieci,bo matka zabiera ,to nie ma problemu.Nic się nie stało,no przecież to normalna sprawa!

Gość gość
Traca prawa ? Maja prawa nawet coraz czesciej przyznawana opieka jest naprzemienna. Co wiecej bardzo wielu ojcow nie zgadza sie na opieke naprzemienna gdyz twierdza, ze nie dadza rady, bo pracuja. Nie chca podejmowac sie takiego wyzwania. Wola odwiedziny. To nie komuna. Czasy sie zmieniaja.

Gość gość
Oni potrafią dużo i ładnie gadać o miłości, a głupie baby się nabierają.

Gość gość
oni mają obowiązek ładnie mówić o miłości a nawet ładnie kłamać o miłości ,takie zasady,zreszta i tak tylko marzą az po śmierci dostaną tabun dziewic do przer******a

Gość gość
co im zresztą obiecał ich bug poprzez usta pedofila

Gość kwiatek m
a ja jestem żoną muzułmanina już 10 rok i jakoś horroru nie przeżywam. bardzo się kochamy i jesteśmy szczęśliwi za to moje dwie koleżanki które wyszły za katolików przeżyły masakrę i się rozwiodły więc to chyba nie od wiary zależy.

Gość gość
A ja palę papierosy i nie mam raka. A moje dwie znajome nie palą i mają. I jaki z tego wniosek? Palenie jest zdrowe.

Gość kwiatek m
to nie ma żadnego związku. przeczytaj jeszcze raz co nabredziłaś i przeczytaj co napisałam ja :) Ja nie mówię, że wyjście za mąż za muzułmanina gwarantuje szczęście na 100% tylko, że sama wiara nie ma tu nic do rzeczy. zresztą wiedziałam za kogo wychodzę, bo znałam jego rodziców i dziadków na długo wcześniej.

Gość gość
Ja znam jedna kobiete, ktora do dzis ukrywa sie. Maja syna. Syn razem z matka. On siedzi za usilowanie zabojstwa, usilowanie uprowadzenia dziecka. za probe podpalenia zony. W sadzie prowadzili go w kajdanach w pomaranczowym stroju. Uznawany za N niebezpieczny. Rodzine ma rowniez msciwa i zawistna. Ta kobieta przeszla horror. Nic tylko wspolczuc. Nawet polki sobie nie zdaja sprawy o co chodzi. Przypadek tej kobiety spowodowal u mnie to, ze naprawde czuje strach i niepokoj przy muzulmanach. Tym bardziej jesli jestem sama.

Gość gość
O jej a mój ojciec Polak, szanowany obywatel tłukł moją matkę latami tak, że w końcu straciła oko. Całe lata Milicja, sądy i wszyscy inni umywali ręce bo mój stary miał kasy jak lodu, dzierżył władzę pierwszego sekretarza w województwie i wszyscy tańczyli jak im zagrał, a za każde zgłoszenie była podwójna masakra w domu. Byłyśmy same słabe i bezsilne. W końcu uciekłyśmy i ukrywałyśmy się póki nie skończyłam 18 lat. Wtedy mógł nam naskoczyć. Na szczęście nie mógł zrobić o to dymu, bo już zaczęły się transformacje i stary wypadł z łask władz,stracił stołek i nawet mowy nie było żeby dostał jakieś prawa do mnie, bo wszystkie dokumenty i obdukcje zachowały się w milicji ale i tak się ukrywałyśmy na drugim końcu Polski. Ulżyło mi dopiero jak zdechł gdy pisałam maturę. Do tamtego czasu żyłam w totalnym zastraszeniu i wiecznej czujności. Zawsze się balam, że mnie znajdzie, ze się natknę na niego :o

Gość gość
Niestety durnoty piszące w wątku o musli drętwe wtręty o Polakach nie wiedzą ,a raczej "nie wiedzą" że to co w naszej kulturze oraz systmie prawnym jest patologią tam jest normą :D Charakterystyczne że zawsze gdy jest temat o musli gwałcącym dziecko czy katujacym żonę to jakaś się wkręci z tematem o pijaku Polaku :O:P .

Gość gość
Patrzcie na statystyki a nie na wyjątki!!! Starystyki wśród muzułmanów są katastrofalne. Do tej co prał jej ojciec Polak, owszem takie problemy sie zdarzają ale to nie sprawia że muzułmanie są od tego lepsi! Tu chodzi o ich kulturę i to jak są wychowywani w jakim myśleniu że kim dla nich jest kobieta jakakolwiek i kim dla nich jest Europejczyk. Nie brońcie ich przez podawanie wyjątków bo one o niczym nie świadczą. Do tej co prał ją ojciec. Ty uciekłaś i system się zmienił ale od muzułmanina ze spranym mózgiem byś nie uciekła już, a może być już nie żyła, ani żaden system by nie zmienił jego chorej pozycji.

Gość gość
Ale ona ma usprawiedliwienie, bo w Pl byl przestepca. Ojej naprawde? Przestepcy wszedzie sa. Ale u nas Trynkiewicz ma tak, a tam kazdy wyznaje, ze zasady Trynkiewicza to swietosc, bo tak nakazuje KORAN!!!!

Gość gość
To nie wyzyte brudasy z dzikim popedem.

Gość gość
8 05 w punkt.

Gość gość
Jeszcze coś ..niektórzy chwalą ich ( polska prawica) za niechęć do homoseksulaizmu ..a naprawdę jest inaczej -poczytajcie sobie o specyficznych obyczajach np. o 'tańczących chłopcach"- tam gwałt na chłopcu jest dopuszczalny "kulturowo" :O .Tylko dorośli pasywni geje są tam okrutnie prześladowani . Panowie beżowi amatorzy nieletnich chłopców -często mający żony, także czasem i Europejki/Polki :O nie widzą w tym nic nagannego ! A ich kobiety jeszcze z pazurami (Europejki) by ich broniły ...pisząc o "polskich pijakach ".

Gość gość
Tylko piz.a miała przygodę z czrnym prąciem

Gość gość
Dziwki. Przeciez ciapusy to gwal/ciciele i pedofile. Ale co z nimi nie tak, ze oni taki poped maja. To chyba efekt ogromnego zacofania ?