Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wsiadłybyście do auta kierowcy, który ma na swoim koncie wypadek iśmierć dzi

Polecane posty

Gość gość

Czy wsiadłybyście do auta kierowcy który ma na swoim koncie wypadek i śmierć swojego dziecka ? W temacie, którym napisałam swoją opinie zostałam skrytykowana. Ale za co ? Nie wsiadłabym tym bardziej w ciąży albo z dzieckiem. A Wy ?

Gość gość
A czy poszlabys do lekarza, ktoremu od czasu do czasu umiera pacjent podczas operacji ? Pytanie o wine, stan pacjenta, szanse, tak samo jak pytanie o przebieg wypadku, wine, itp. Jezeli Jakis baran wjedzie ci przed nos nie przestrzegajac pierwszenstwa, to czasami nic nie jestes w stanie zrobic i nie odpowiadasz za skutek tego wypadku (nie wiem jak bylo, to tylko neutralny przyklad).

Gość gość
Nie wsiadlabym, tym bardziej ze ja w ogóle boje się jeździć samochodami, wole pociągi bo bezpieczniej. A do auta mordercy tym bardziej bym nie wsiadła

Gość gość
16.20 to nie wychodź z domu najlepiej :-)

Gość gość
Czyli co, celowo to dziecko rozjechał czy jak?

Gość maryysiaf
Nie, na pewno nie. Taka opcja całkowicie odpada. Mój kuzyn skrzywdził tak swoje dziecko i ona do tej pory nie wsiądze z nim do auta. Ja tez zresztą nie. Tego nie oddadzą żadne pieniądze. Owszem, warto walczyć o odszkodowanie (my na przykład korzystaliśmy z usług Drb), ale strata to strata.