Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?Doradźcie

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźnia mi się już 5 dzień smutas.gif i póki co nie ma sygnałów żebym go dostała. Piersi nie bolą. Za to, jak przed każdą miesiączką pojawił się trądzik. Mam raczej suche dni, jest minimalna żółtawa wydzielina (widzę to na wkładce). Współżyjemy z chłopakiem, ale nie robiliśmy tego w dniu owulacji. Stosunek jest przerywany. Ostatnio jestem jakaś ospała, zmęczona, czasem rozdrażniona, ogólnie to nie mam na nic chęci. Do tego dochodzi ogromny stres. Czy któraś z was tak miała? Czy istnieje prawdopodobieństwo że jestem w ciąży?

Gość gość
Masz już regularny okres? Zrób test i się dowiesz. Jeśli jest stres no to normalne, że się spóźnia. Ja miałam taką sytuację i zrobiłam test i nie byłam w ciązy

Gość gość
Jeśli sie nie zabezpieczacie tylko stosujecie stosunek przerywany który nie jest antykoncepcja , to jak najbardziej możesz być w ciąży . Lepiej zrób test

Gość gość
Tak. Prowadzę kalendarzyk i mam regularny. Różnica była może 1-2 dni. Najgorsze, bo nie mam żadnych objawów, brzuch mnie nie boli ani trochę, a o okresie zawsze sygnalizował ból piersi, teraz kompletnie nic. Dni płodne był 2 tygodnie temu i wtedy też współżyłam

Gość gość
Chyba będę musiała zrobić. Ale przecież powinnam mieć jakieś objawy. Chyba że nie każda ma

Gość gość
Nie musisz miec na tym etapie objawów ciąży , będąc w ciąży . A kalendarzyk jest nieskuteczny , cykl moze sie zmieniać z różnych przyczyn .

Gość gość
Ja w drugiej ciąży nie miałam na początku żadnych objawów , prócz tego ze nie miałam okresu , w pierwszej bolał mniej jajnik i brzuch jak na okres

Gość gość
trzeba będzie zrobić test.

Gość gość
a jeżeli chodzi o wydzielinę? słyszałam że jeżeli doszło do zapłodnienia, zamiast okresu jest dość sporo białej wydzieliny, a ja nie mam prawie nic

Gość gość
Test powie prawdę , dopatrywanie sie czegoś w wydzielinie moze być bezsensowne . Skoro nie chcesz ciąży to czemu nie używacie chociaż tej prezerwatywy , wszędzie sie o tym mówi ze stosunek przerywany to nie antykoncepcja

Gość gość
Juz przez ta godzinę co siedzisz tu i pytasz to byś test kupiła i wiedziała na pewno. Nie rozumiem cie