Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdalam matury:(

Polecane posty

Gość gość

Nie zdalam matury swiat mi sie zawalil!!! Co teraz mam robic? Nie chce isc do pracy ani miec roku przerwy. Pomocy plis

Gość gość
Było się pilnie uczyć. W sierpniu poprawki.

Gość gość
ale masz problem to ja klup a jak nie to zdawaj do skutku przeciez sa poprawki co tzn wogole ze nie chcesz isc do pracy to siedz na garnuszku u rodzicow chyba ze masz sponsora..widzimie ze ci sie nie chce robic cos trzeba robic jak sie nie mialo lba do naumi to trzeba z********ac pewnie sie nie uczylas uczyles i myslalas ze cudem zdasz nie ma tak latwo hop siup..

Gość gość
co ma powiedziec moja siostra ktora miala wszystko zdane tylko 1 przedmiot zawazyl zdawala poprawki i tez nie zdawala i sie zalamala olala..

Gość gość
Jak mozna bylo nie zdac?? Byla smiesznie prosta :O To nawet ja - glab matematyczny - zdalam. 31% :D Na tyle kazdy mogl sie nauczyc bo bylo smiesznie proste

Gość gość
BO MIALAS AKURAT SZCZESCIE..

Gość gość
dokładnie dokładnie tak jak tu wszyscy napisali do roboty rekawy zakasac

Gość asiutka    1999
Ja też się boję, że mogę nie zdać. Nie wiem nawet czy mnie dopuszczą

Gość gość
A nie myslałaś żeby iść do jakiejś szkoły policealnej? Tam nie trzeba mieć zdanej matury a możesz kontynuować naukę :) Ja polecam NOVA jesli jestes z bydgoszczy - super nauczyciele i w samym centrum szkola :)

Gość gość
Nie wiem czy to prawda, ale slyszalam, ze niektore uczelnie przyjmuja na studia warunkowo bez zdanej matury- tzn. placisz normalnie za studia, chodzisz jako tzw "wolny sluchasz"- czyli w praktyce normalnie z innymi studentami, a za rok kiedy zdasz już maturę zaliczają Ci oficjalnie poprzedni rok i wpisują na drugi http://www.fokus.tv/news/studia-bez-matury-jak-studiowac-bez-zdanej-matury-ktore-uczelnie-przyjmuja-studentow-bez-matury/1722

Gość gość
Kwaśniewski też nie zdał i został prezydentem! 🖐️

Gość gość
Maturę to akurat miał, tylko nie obronił pracy magisterskiej, bo zaczął robić karierę w polityce. Wałęsa nie miał matury, bo nie chodził do liceum ani do technikum :-)

Gość gość
W tym roku bardzo dużo osób nie zdało matur. W moim byłym liceum padł rekord nieuctwa. Jak my zdawaliśmy, wtedy tylko 3 osoby nie zdały, a teraz porażka :-(

Gość gość
Jezu przestancie kogos cisnac ze nie zdal nie wiadomo jaka mial sytuacje :/ Sprobuj isc do szkoly policealnej. Ja poszedlem do NOVA w bydgoszczy. Fajnie bo w centurm i naprawde mi sie podoba. polecam

Gość gość
To tak jak ja tez w NOVA sie ucze i polecam ;)

Gość gość
Tak, ja tez sie ucze w NOVA, co prawda mieszkam na Pomorzu, ale dojezdzam, bo tak wspaniaaaaaaaalej szkoly nie ma w calej Polsce! 😭 Wypiertalaj tą reklamą kolejnej pseudo-szkółki dla przyglupów :O

Gość gość
Jak nie chcesz całe zycie sie meczyc, to proponuje skonczyc jakas szkole policealna,ja chodzilem do Nova,naprawde polecam

Gość gość
Obecnie wiele młodych kobiet zawala maturę. To całkowicie normalne i naturalne. Nie ma w tym nic złego, ani nienaturalnego. Minus: nie pójdziesz na studia. Plus: nie pójdziesz na studia, więc zaoszczędzisz mnóstwo czasu i pieniędzy :) Możesz zacząć szukać pracy :)

Gość gość
Mowilam że nie chce iść do pracy jeszcze :/ chcialabym zdobyc jakies wyksztalcenie ale studia na razie nie wchodza w gre. Slyszalam wlasnie duzo pozytywnych opinii na temat NOVA w Bydgoszczy, moze tam pojde...

Gość gość
Na pocieszenie powiem ze Einstein był bardzo cienkim uczniem a już szczególnie cienkim z matmy , matura to raczej kwestia wyuczenia niż inteligencji

Gość gość
Dolowanie kogoś jest żałosne , skąd wiecie jaka sytuacje miała ta osoba w domu ? Jak zwykle polaczkowski jad , dosram innemu bo tak lubię