Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem w związku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem jeśli chodzi o związek ponieważ kiedy ja poznałem i już byliśmy razem to było cudnie bez kłótni o wszystkim rozmawialismy nawet godzinami na telku radziliśmy się we wszystkich sytuacjach taki spontan byl dużo uczuć emocji robiliśmy sobie nie spodzianki np wysylalismy cos poczta i na fb zdj. Itp i na smsach nawet bylo widac takie uczucie milo się czyta czy cos podobnego i jak poszla do szkoły wszystko się zmieniło takie przeciwieństwo powiedziała tez ze tak będzie bo juz nie może być dawna sobą :(( co mam robic potrzebuje pomocy :(( ja chce pomoc i nam temu związkowi który ma kryzys tylko nwm jak :((

Gość gość
Dodam jeszcze ze jak jestesmy razem bo mieszkamy od siebie 40,km to teraz taka cisza jest bo nie ma o czym mówić i są same problemy a kiedys mówiliśmy o wszystkim bez problemów bylo robili m wszystko :(

Gość magnola1101
Porozmawiaj z nią o tym, często tak bywa że na początku jest wielkie zafascynowanie, chcecie wiedzieć o sobie jak najwięcej itd. a później jak już się poznaliście trochę to spada zainteresowanie i nie ma tak dużo tematów do rozmów bo już większość wyczerpaliście, ale nie załamuj się, staraj się podtrzymywać tę relację, gadajcie nawet o głupotach ważne żeby dużo ze sobą rozmawiać, ale też nic na siłę, pamiętaj że nie zawsze będzie o czy rozmawiać i nie ma się co tak tym przejmować ;)