Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicku

Moje zycie nie ma sensu jestem skazany na samotność i odrzucenie

Polecane posty

Gość 43 cm w bicku

To nie są moje narzekania to są fakty....

Czemu tak siebie nisko oceniasz. Uwierz w siebie. Każdy zasługuje na akceptację. Ja jestem samotna z dzieckiem i brakuje mi prawdziwego partnera. Mieszkam z rodzicami.

Gość 43 cm vv bicku
W tym rzecz, że ja nie mam szansy na kogokolwiek nawet na 5 minut.Być może (ale nie jestem pewien) na prostytutkę,ale nie o to mi chodzi.Więc nasza sytuacjs nie jest do końca ta sama,bo ciebie ktoś jednak chciał,bez wzgledu na stan teraźniejszy.

Gość gość
wwaliłaś sie starym na głowe z bachorem i nazywasz sie normalna? kretynka

Gość gość
20:46 Z Ciebie za to burak ostatni. Kultury się naucz.

Gość gość
W tym rzecz, że ja nie mam szansy na kogokolwiek nawet na 5 minut.Być może (ale nie jestem pewien) na prostytutkę,ale nie o to mi chodzi.Więc nasza sytuacjs nie jest do końca ta sama,bo ciebie ktoś jednak chciał,bez wzgledu na stan teraźniejszy. hhh Czemu uważasz że nie masz szansy na kogokolwiek? Ile masz lat?

Czemu nie masz na nic szans, ile masz lat, że tak już wszystko przekreślasz?

Gość 43 cm vv bicepsie
Co was tak dziwi?Nie znacie żadnych osób które od zawsze byly wyrzutkami i zawsze byly same?

(moje pytania praktycznie zdublowane jak gościa powyżej, niezamierzenie, bo poszło równocześnie)

43 cm vv bicepsie dziś Co was tak dziwi?Nie znacie żadnych osób które od zawsze byly wyrzutkami i zawsze byly same? x Nie twierdze, że mnie to dziwi, tylko pytam skąd u Ciebie takie myślenie, że już wszystko stracone i na nic nie masz szans. Taki tekst to mi pasuje do 70/80latka co nic w życiu nie osiągnął, a nie sądzę że tyle masz lat. Więc?

Gość gość
Moje zycie nie ma sensu jestem skazany na samotność i odrzucenie x Jak każdy BUC i ordynarny CHAM :P.

Gość gość
gośgość dziś 20:46 Z Ciebie za to burak ostatni. Kultury się naucz. hh a ty mnie pocałuj w d**e, siedzisz starej na głowie i jeszcze bedziesz mnie pouczac, chyba ci sie coś na półkach poprzestawiało